Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

El consum d'alguns aliments o begudes i els raspallats agressius poden arribar a generar sensibilitat dental


A 2 passos del teu nou somriure

Pas1

Eliminar de la dieta els aliments que produeixen sensibilitat dental i utilitzar raspalls de dents amb filaments tous

Pas2

Si la sensibilitat dental persisteix, caldrà acudir al dentista perquè pugui diagnosticar el tractament més adequat en cada cas

Sensibilitat dental

La sensibilitat dental es deu a una exposició de la dentina, per una retracció de la geniva que exposa l’arrel de la dent.

La sensibilitat dental es tracta mitjançant l’eliminació dels factors que ataquen l’esmalt i exposen la dentina.

Hi ha pastes de dents o dentífrics al mercat que són eficaços per millorar la sensibilitat dental. No obstant això, si no s’obtenen resultats positius, cal acudir al dentista perquè estableixi quina és la causa de la sensibilitat dental i pugui diagnosticar el tractament més adequat en cada cas.
Entre diverses opcions, l’aplicació de vernís desensibilitzant, reconstruccions dels colls de les dents o fins i tot un empelt propi de geniva per cobrir recessions.

Consecuencias bebidas refrescantes y azucaradas

Com influeixen les begudes refrescants a la salut bucodental?

Segur que t’has preguntat més d’una vegada si les begudes refrescants perjudiquen la salut bucodental, i segur que no et sorprèn que la resposta sigui afirmativa. Tots els refrescos són potencialment perjudicials per a la integritat de les nostres dents a causa del seu alt contingut en sucre i àcids, de manera que és aconsellable […]

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    Ets pacient d'Instituts Odontològics?


    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.