Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

Sedació conscient

La sedació conscient ens permetrà exercir qualsevol dels nostres tractaments odontològics amb més facilitat


Tipologia de sedació conscient

Amb la sedació conscient, el pacient no perd del tot la consciència i manté contacte verbal amb l’odontòleg durant la realització dels tractaments.

Hi ha diversos tipus de sedació conscient:

Sedació oral, en què la sedació és més suau.

Sedació inhalatòria, administrada a través d’una màscara nasal per la qual es posa oxigen i òxid nitrós (N20).

La sedació inhalatòria pot ser bastant forta, ja que té efectes narcòtics i analgèsics. Tanmateix, amb aquesta mena de sedació el pacient no arriba a assolir un grau de comoditat com el que s’aconsegueix per via endovenosa.

Sedació endovenosa, un tipus de sedació d’alt estàndard en què l’anestesiòleg especialista pot modular el grau de sedació d’acord amb les necessitats del pacient i de l’odontòleg. S’administra per via intravenosa, sota supervisió cardiovascular i respiratòria de manera contínua.

Cal destacar que tots els tipus de sedació s’acompanyen sempre amb anestèsia local per evitar al pacient qualsevol mena de dolor. Nivells de sedació.

Nivells de sedació

Sedació mínima: Amb un nivell mínim de sedació, no té efectes cardiovasculars, permet al pacient mantenir la capacitat de resposta normal davant estímuls verbals i tàctils (no dolorosos). Cal considerar un nivell elevat de control constant per mantenir la seguretat del pacient i evitar que perdi la consciència.

Sedació moderada: Permet mantenir la consciència del pacient, incloent-hi estímuls verbals i de vegades acompanyats de lleugers estímuls tàctils.

Sedació profunda: Nivell de consciència durant el qual el pacient només respon adequadament davant estímuls físics, fins i tot dolorosos. La funció cardiovascular no té alteracions.

Anestèsia general: Pèrdua de consciència, el pacient no reacciona ni davant estímuls dolorosos. Es requereix ventilació assistida manual o amb respiradors. En aquests casos, la funció cardiovascular pot resultar alterada.

La sedació conscient s’enquadra dins dels nivells de sedació mínima i moderada.

Sedación consciente IO

Coneix la sedació conscient

Perd la por al dentista gràcies a la sedació conscient La por al dentista o odontofòbia és un problema comú amb causes molt diverses, que van des d’una mala experiència amb algun tractament fins al suggeriment per les experiències o opinions d’altres persones. La qüestió és que creure que la visita al dentista et farà […]

implante dental de titanio

Saps per què s’utilitza el titani en els implants dentals?

Els implants dentals poden estar fets amb titani, material altament utilitzat per ser totalment biocompatible, permetent un percentatge d’èxit (en els tractaments) d’un 98%. Els implants dentals de titani són una alternativa ideal per a la reconstrucció del somriure, perquè substitueix qualsevol peça dental perduda o que es trobés en mal estat. La fabricació del […]

implantes carga inmediata

En què consisteixen els implants de càrrega immediata?

Gràcies als avenços en les tècniques odontològiques i la tecnologia, actualment és possible recuperar, en només 48 hores, les peces dentals perdudes. No només això, sinó que els anomenats implants de càrrega immediata aporten una millora estètica molt important que repercuteix de manera directa en el benestar del pacient. La tècnica tradicional per a la […]

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts