Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

Totes les càries que surten en menjar alguna llaminadura, xocolata o altres sucres... les eliminarem sense cap problema!


A 2 passos del teu nou somriure

Pas1

Definir la gravetat de la càries segons l'avenç que tingui en l'estructura de la dent

Pas2

Si la càries ha penetrat l'esmalt dental, aplicar-hi un empastament de compòsit.

En el cas que la càries arribi a la polpa dental, fer una endodòncia amb la finalitat de retirar el nervi danyat per la càries.

I si el dany no és reparable, procedir a una extracció de la dent afectada per la càries

Pulpotomia

El procediment en nens consisteix a eliminar la càries de la dent i retirar la polpa danyada de la corona de la dent, respectant la polpa de l’arrel. El buit resultant es farceix amb un medicament preparat especialment amb aquesta finalitat.

A conseqüència d’aquest “buidatge”, la peça dental es torna més fràgil, per la qual cosa es duu a terme una reconstrucció amb compòsit o la col·locació d’una funda perquè el nen pugui masticar amb normalitat.
Caldrà fer-la quan el nen senti molèsties o quan sigui necessària per preservar l’espai que ocuparà la peça definitiva.

como ayudar a los niños a vencer el miedo al dentista

Com ajudar els infants a vèncer la por al dentista?

Les festes nadalenques són el moment de l’any en què és més complicat mantenir una conducta alimentària que tingui cura de la nostra salut bucodental. Twitter Facebook WhatsApp

¿El chupete para bebes es beneficioso o perjudicial?

Xumet, beneficiós o perjudicial?

El xumet és l’accessori per excel·lència dels nadons, però hem d’anar amb compte amb el temps que el fan servir. Durant molts anys ha estat considerat un element perjudicial, però estudis recents han matisat aquesta teoria. Aquesta goma no és perjudicial, fins i tot molts experts la titllen de beneficiosa, ja que ajuda a reduir […]

Niña pequeña en odontopediatría saludando al dentista

Què és l’odontopediatria?

És la branca de l’odontologia enfocada a la salut bucodental de nens i adolescents. Aquesta època és la idònia per detectar i prevenir possibles patologies futures i posar-hi solució.  La primera visita s’ha de fer un cop que surtin les 20 peces temporals o, si no, abans de fer els 18 mesos. Cada cop són més els estudis que […]

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.