Telèfon gratuït
Atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratuïta

Totes les càries que surten en menjar alguna llaminadura, xocolata o altres sucres... les eliminarem sense cap problema!


A 2 passos del teu nou somriure

Pas1

Definir la gravetat de la càries segons l'avenç que tingui en l'estructura de la dent

Pas2

Si la càries ha penetrat l'esmalt dental, aplicar-hi un empastament de compòsit.

En el cas que la càries arribi a la polpa dental, fer una endodòncia amb la finalitat de retirar el nervi danyat per la càries.

I si el dany no és reparable, procedir a una extracció de la dent afectada per la càries

Pulpotomia

El procediment en nens consisteix a eliminar la càries de la dent i retirar la polpa danyada de la corona de la dent, respectant la polpa de l’arrel. El buit resultant es farceix amb un medicament preparat especialment amb aquesta finalitat.

A conseqüència d’aquest “buidatge”, la peça dental es torna més fràgil, per la qual cosa es duu a terme una reconstrucció amb compòsit o la col·locació d’una funda perquè el nen pugui masticar amb normalitat.
Caldrà fer-la quan el nen senti molèsties o quan sigui necessària per preservar l’espai que ocuparà la peça definitiva.

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: [email protected] . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.