Telèfon gratuït
Atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratuïta

La pulpectomia és un tractament especialment per a nens i nenes que es practica quan apareix una càries avançada en una dent de llet


A 2 passos del teu nou somriure

Pas1

Definir la gravetat de la càries segons l'avenç que tingui en l'estructura de la dent

Pas2

Si la càries ha penetrat l'esmalt dental, aplicar-hi un empastament de compòsit.

En el cas que la càries arribi a la polpa dental, fer una endodòncia amb la finalitat de retirar el nervi danyat per la càries.

I si el dany no és reparable, procedir a una extracció de la dent afectada per la càries

Pulpectomia

El tractament de pulpectomia en nens se centra a eliminar el teixit pulpar (nervi) que hagi pogut quedar danyat a causa d’una càries extensa que no hagi estat tractada correctament reconstruint la peça dental i evitant-ne l’extracció.

La pulpectomia es fa únicament a nens que es troben en plena etapa de creixement i que encara conserven les dents de llet o temporals. El tractament més similar a la pulpectomia per a pacients en edat adulta seria l’endodòncia.

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: [email protected] . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.