Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

La pulpectomia és un tractament especialment per a nens i nenes que es practica quan apareix una càries avançada en una dent de llet


A 2 passos del teu nou somriure

Pas1

Definir la gravetat de la càries segons l'avenç que tingui en l'estructura de la dent

Pas2

Si la càries ha penetrat l'esmalt dental, aplicar-hi un empastament de compòsit.

En el cas que la càries arribi a la polpa dental, fer una endodòncia amb la finalitat de retirar el nervi danyat per la càries.

I si el dany no és reparable, procedir a una extracció de la dent afectada per la càries

Pulpectomia

El tractament de pulpectomia en nens se centra a eliminar el teixit pulpar (nervi) que hagi pogut quedar danyat a causa d’una càries extensa que no hagi estat tractada correctament reconstruint la peça dental i evitant-ne l’extracció.

La pulpectomia es fa únicament a nens que es troben en plena etapa de creixement i que encara conserven les dents de llet o temporals. El tractament més similar a la pulpectomia per a pacients en edat adulta seria l’endodòncia.

mordida-cruzada-soluciones

Mossegada creuada, Què és? Com solucionar-la?

Creus que pots tenir la mossegada creuada però vols assegurar-te? Vols saber amb certesa què és, quines possibles conseqüències té per a la teva boca i com pot solucionar-se? Llavors t’interessarà molt llegir les següents línies en les quals t’expliquem tot això de manera que totes les teves preguntes quedin resoltes. Comencem pel principi. La […]

dentieducació. el projecte de IO dirigit als nens i les escoles

DentiducaciÓ, el projecte de IO dirigit a les escoles

En què consisteix? DentiducaciÓ és un projecte que neix de la necessitat d’ensenyar als més petits la importància de cuidar de la seva salut bucodental. Amb la informació i les eines necessàries, volem ajudar-los a adquirir alguns hàbits d’higiene dental diaris que els permetin mantenir unes dents i una boca sanes. Aquest programa de prevenció […]

como ayudar a los niños a vencer el miedo al dentista

Com ajudar els infants a vèncer la por al dentista?

Les festes nadalenques són el moment de l’any en què és més complicat mantenir una conducta alimentària que tingui cura de la nostra salut bucodental.

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    Ets pacient d'Instituts Odontològics?


    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.