Telèfon gratuït
Atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratuïta

Els periodontogrames ens ajudaran a entendre i veure què succeeix, de manera detallada, en cadascuna de les teves dents


A 4 passos del teu nou somriure

Pas1

Avaluació clínica de l'estat dels teixits bucals: es busca principalment la presència d'hemorràgia o inflamació

Pas2

Efectuar el sondatge periodontal en tres punts diferents: un al centre de la dent i els altres dos, cap als costats (mesial i distal)

Pas3

Realització d'exàmens radiològics: les radiografies permeten detectar la pèrdua d'os de suport

Pas4

Interpretar tots els resultats obtinguts i emetre un diagnòstic i un pla de tractament

Periodontograma

Els periodontogrames són gràfics en què es registra l’estat del periodonci que envolta les teves dents, una a una. L’objectiu és establir l’abast d’una malaltia periodontal, sigui gingivitis o periodontitis. Això s’aconsegueix per mitjà de radiografies i el sondatge periodontal.

 

 

Gràcies al periodontograma es pot establir un pla de tractament personalitzat que s’adapti a les necessitats individuals de cada pacient.

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: [email protected] . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.