Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

Ortodòncia invisible

L'ortodòncia invisible és el tipus d'ortodòncia perfecte per a tothom que doni prioritat a l'estètica. És un sistema còmode que ni es veurà


A 5 passos del teu nou somriure

Pas1

Fer un estudi d'ortodòncia previ per establir un diagnòstic precís. (Presa d'impressions per a models i radiografies per a l'estudi de dents i os)

Pas2

Primera consulta per col·locar els alineadors i la resta d'elements que conformen l'ortodòncia, incloent-hi els ancoratges.

Pas3

Supervisar mensualment per veure els avenços assolits comparat al pla digital i poder fer ajustos si ho requerís

Pas4

Un cop arribat a l'objectiu marcat, retirar els ancoratges i eliminar el ciment adhesiu mitjançant una neteja suau

Pas5

Col·locar un aparell de retenció per aconseguir mantenir el resultat de l'ortodòncia. Fix, per mitjà d'un filferro metàl·lic a la part posterior de les dents, o amovible, mitjançant una fèrula transparent que es col·loca a la nit

Ortodòncia invisible

L’ortodòncia invisible consisteix en la col·locació d’una fèrula o un alineador transparent a la boca. Fabricats amb materials plàstics creats mitjançant programes informàtics 3D.

Aquests materials fan que la fèrula sigui transparent i que gairebé no notis la presència de l’ortodòncia a la boca. Així s’eviten frecs, nafres o ferides.
Faciliten la higiene bucodental, ja que, en ser amovibles, s’han de retirar en els àpats i, per tant, faciliten el raspallat de les peces dentals.

Pots consultar la garantia del teu tractament aquí.

 

 

como limpiar ortodoncia invisible

Quina és la millor manera de netejar els aparells d’ortodòncia?

Una de les qüestions més importants en els tractaments d’ortodòncia és la higiene. Ja siguin bràquets tradicionals o ortodòncia invisible, mantenir uns hàbits de neteja adequats és fonamental perquè els aparells compleixin la seva funció alineadora i que les dents i genives es mantinguin sanes. No podem oblidar que l’ortodòncia ens acompanyarà durant diversos mesos, […]

Tipos de férula dental

Coneixes els tipus de fèrules que es fan servir en tractaments odontològics?

Hi ha diversos tractaments odontològics on és necessari l’ús de fèrules, i perquè compleixin la seva funció de forma correcta han de ser dissenyades a mida. Cada fèrula té una funció específica i és unipersonal. S’apliquen a l’emblanquiment dental, com a remei contra els roncs i el bruxisme, per a corregir la posició de les […]

ortodoncia-invisible-ferulas

Ortodòncia invisible, la millor opció per alinear el teu somriure

L’ortodòncia invisible és un tractament innovador que permet aconseguir l’alineació del somriure evitant les molèsties associades als brackets metàl·lics i a més aportant un valor estètic.

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts