Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

L'ortodòncia invisible és el tipus d'ortodòncia perfecte per a tothom que doni prioritat a l'estètica. És un sistema còmode que ni es veurà


A 5 passos del teu nou somriure

Pas1

Fer un estudi d'ortodòncia previ per establir un diagnòstic precís. (Presa d'impressions per a models i radiografies per a l'estudi de dents i os)

Pas2

Primera consulta per col·locar els alineadors i la resta d'elements que conformen l'ortodòncia, incloent-hi els ancoratges.

Pas3

Supervisar mensualment per veure els avenços assolits comparat al pla digital i poder fer ajustos si ho requerís

Pas4

Un cop arribat a l'objectiu marcat, retirar els ancoratges i eliminar el ciment adhesiu mitjançant una neteja suau

Pas5

Col·locar un aparell de retenció per aconseguir mantenir el resultat de l'ortodòncia. Fix, per mitjà d'un filferro metàl·lic a la part posterior de les dents, o amovible, mitjançant una fèrula transparent que es col·loca a la nit

Ortodòncia invisible

L’ortodòncia invisible consisteix en la col·locació d’una fèrula o un alineador transparent a la boca. Fabricats amb materials plàstics creats mitjançant programes informàtics 3D.

Aquests materials fan que la fèrula sigui transparent i que gairebé no notis la presència de l’ortodòncia a la boca. Així s’eviten frecs, nafres o ferides.
Faciliten la higiene bucodental, ja que, en ser amovibles, s’han de retirar en els àpats i, per tant, faciliten el raspallat de les peces dentals.

 

 

 

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.