Telèfon gratuït
Atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratuïta

L'erupció de les dents temporals és sobre l'any d'edat, és per això que recomanem que sigui llavors la primera revisió dels nens i nenes. Així podrem orientar sobre la correcció de possibles mals hàbits i donar una primera valoració.


A 5 passos del teu nou somriure

Pas1

Fer un estudi d'ortodòncia previ per establir un diagnòstic precís. (Presa d'impressions per a models i radiografies per a l'estudi de dents i os)

Pas2

Primera consulta per col·locar els alineadors i la resta d'elements que conformen l'ortodòncia, incloent-hi els ancoratges

Pas3

Supervisar mensualment per veure els avenços assolits i poder modificar la col·locació dels brackets

Pas4

Un cop arribat a l'objectiu marcat, retirar els ancoratges i eliminar el ciment adhesiu mitjançant una neteja suau

Pas5

Col·locar un aparell de retenció per aconseguir mantenir el resultat de l'ortodòncia. Fix, per mitjà d'un filferro metàl·lic a la part posterior de les dents, o amovible, mitjançant una fèrula transparent que es col·loca a la nit

Ortodòncia infantil

Per a una revisió anual, es recomana que els nens comencin a realitzar-la a partir dels 7 o 8 anys. A aquesta edat les dents incisives superiors i inferiors ja són els definitius o estan erupcionant, per la qual cosa serà senzill realitzar un diagnòstic precoç de possibles alteracions del creixement ossi.
En fer una revisió a temps poden evitar-se tractaments d’ortodòncia més complexos en el futur. Per això la infància és el moment perfecte per a actuar i prevenir amb alguns problemes que puguin sorgir de maloclusió dental.

 

De manera general, els tractaments d’ortodòncia infantil són més eficaces que els realitzats durant l’edat adulta. L’estructura òssia que suporta les dents està en creixement i les dents definitives encara no han erupcionat per complet.

Depenent de l’edat del nen o nena, el tipus d’aparell que es recomani serà d’un tipus o un altre. Per exemple, es pot iniciar l’ortodòncia amb aparells amovibles, fabricats amb materials acrílics o metàl·lics, amb els quals es poden corregir problemes de mossegada.

Amb quina freqüència he d’acudir a un centre odontològic

Sovint la gent no acudeix al dentista amb la freqüència deguda per ignorància o por. No és un pla agradable, i per això normalment intentem trobar qualsevol excusa per endarrerir la visita.  Ens
como-ayudar-a-los-ninos-a-vencer-el-miedo-al-dentista

Com ajudar els infants a vèncer la por al dentista?

Les festes nadalenques són el moment de l’any en què és més complicat mantenir una conducta alimentària que tingui cura de la nostra salut bucodental.

Xumet, beneficiós o perjudicial?

El xumet és l’accessori per excel·lència dels nadons, però hem d’anar amb compte amb el temps que el fan servir. Durant molts anys ha estat considerat un element perjudicial, però estudis rec

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: [email protected] . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.