Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

És molt habitual carrisquejar o serrar les dents de manera inconscient, i en aquest cas una fèrula de descàrrega t'ajudarà a evitar que les dents se't desgastin excessivament


A 3 passos del teu nou somriure

Pas1

Prendre mides per obtenir els motlles de la boca i confeccionar la fèrula de descàrrega 100% personalitzada

Pas2

Fer la prova de la fèrula de descàrrega a la boca del pacient per als possibles ajustaments pertinents

Pas3

Fer revisions periòdiques de la fèrula de descàrrega

Fèrules de descàrrega

El bruxisme o carrisquejar de dents és un trastorn que es fa de manera inconscient, la persona que pateix aquest problema no ho fa intencionadament. El bruxisme pot ser diürn o nocturn, tot i que el més comú és el nocturn.
Per poder establir unes pautes per evitar el bruxisme, primer cal esbrinar les causes del trastorn. Aquestes causes poden ser estrès, ansietat, desordres del son, una mossegada anormal o dents tortes o que hi falten. Solucionant l’origen del bruxisme, podrà desaparèixer.

 

En qualsevol cas, i mentre en desapareix l’origen, la millor opció és posar-hi remei. Si el bruxisme és diürn, intentarem, de manera conscient, no serrar les dents ni carrisquejar-les. Si això no fos possible, es pot utilitzar una fèrula de descàrrega.

El bruxisme nocturn és més complicat de controlar conscientment. Per això, la recomanació és fer servir fèrules de descàrrega per evitar que les dents puguin entrar en contacte i desgastar-se.

Tipos de férula dental

Coneixes els tipus de fèrules que es fan servir en tractaments odontològics?

Hi ha diversos tractaments odontològics on és necessari l’ús de fèrules, i perquè compleixin la seva funció de forma correcta han de ser dissenyades a mida. Cada fèrula té una funció específica i és unipersonal. S’apliquen a l’emblanquiment dental, com a remei contra els roncs i el bruxisme, per a corregir la posició de les […]

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    Ets pacient d'Instituts Odontològics?


    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.