Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

L'extracció de la dent es durà a terme quan no sigui possible conservar-ne la major part


A 2 passos del teu nou somriure

Pas1

Definir la gravetat de la càries segons l'avenç que tingui en l'estructura de la dent

Pas2

Si la càries ha penetrat l'esmalt dental, aplicar-hi un empastament de compòsit.

En el cas que la càries arribi a la polpa dental, fer una endodòncia amb la finalitat de retirar el nervi danyat per la càries.

I si el dany no és reparable, procedir a una extracció de la dent afectada per la càries

Extracciones

Els tractaments de la càries se centren primer a eliminar el motiu de la destrucció de les peces o teixits, mirant de conservar-ne la major part, i després a reconstruir la zona danyada amb solucions com les extraccions. Una extracció dental consisteix en l’extirpació d’una dent que és irrecuperable des del punt de vista odontològic o és perjudicial per a la salut de la boca.

Caries: qué son, cómo prevenirlas y tratarlas

La càries, un enemic silenciós

La càries és la malaltia dental més coneguda. Es calcula que, al llarg de la seva vida, la patiran nou de cada deu persones. No és un problema greu… sempre que es detecti a temps i se li apliqui el tractament adequat, com els que oferim a Instituts Odontològics. Saps com es forma una càries? La temuda […]

Consecuencias bebidas refrescantes y azucaradas

Com influeixen les begudes refrescants a la salut bucodental?

Segur que t’has preguntat més d’una vegada si les begudes refrescants perjudiquen la salut bucodental, i segur que no et sorprèn que la resposta sigui afirmativa. Tots els refrescos són potencialment perjudicials per a la integritat de les nostres dents a causa del seu alt contingut en sucre i àcids, de manera que és aconsellable […]

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    Ets pacient d'Instituts Odontològics?


    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.