Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

L'endodòncia es durà a terme quan la part profunda de la dent estigui lesionada o infectada


A 2 passos del teu nou somriure

Pas1

Definir la gravetat de la càries segons l'avenç que tingui en l'estructura de la dent

Pas2

Si la càries ha penetrat l'esmalt dental, aplicar-hi un empastament de compòsit.

En el cas que la càries arribi a la polpa dental, fer una endodòncia amb la finalitat de retirar el nervi danyat per la càries.

I si el dany no és reparable, procedir a una extracció de la dent afectada per la càries

Endodòncia

Els tractaments de la càries se centren primer a eliminar el motiu de la destrucció de les peces o els teixits, mirant de conservar-ne la major part, i després a reconstruir la zona danyada amb solucions com l’endodòncia, un procediment
que es duu a terme quan la polpa de la dent està danyada i ha de ser retirada. La polpa de la dent, que és la part interior que conté els nervis i els vasos sanguinis, s’elimina i després se segella el conducte per evitar-hi contaminació bacteriana.
Després es reconstrueix la dent mitjançant compòsit, una incrustació o una funda.

Si la càries ha penetrat l’esmalt dental, aplicar-hi un empastament de compòsit.

En el cas que la càries arribi a la polpa dental, fer una endodòncia amb la finalitat de retirar el nervi danyat per la càries.

I si el dany no és reparable, procedir a una extracció de la dent afectada per la càries

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.