Telèfon gratuït
Atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratuïta

Recuperar la mida normal de la geniva serà possible amb un contornejament dental


A 2 passos del teu nou somriure

Pas1

Localitzar el teixit gingival que s'ha d'extirpar i fer-hi una incisió primària per marcar el resultat

Pas2

Retirar la geniva corresponent i, en cas necessari, cobrir la zona amb apòsit col·lagen biocompatible

Contornejat de genives

El recontornejament gingival és un tractament estètic que modifica lleugerament la forma de les dents. En general es fa al sector anterior, ja que són les dents visibles, però també pot ser útil en sectors posteriors per permetre rehabilitar una dent.

Aquest tractament està indicat per corregir l’aparença desigual de les genives i regularitzar la mida visible de les dents.

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: [email protected] . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.