Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

Recuperar la mida normal de la geniva serà possible amb un contornejament dental


A 2 passos del teu nou somriure

Pas1

Localitzar el teixit gingival que s'ha d'extirpar i fer-hi una incisió primària per marcar el resultat

Pas2

Retirar la geniva corresponent i, en cas necessari, cobrir la zona amb apòsit col·lagen biocompatible

Contornejat de genives

El recontornejament gingival és un tractament estètic que modifica lleugerament la forma de les dents. En general es fa al sector anterior, ja que són les dents visibles, però també pot ser útil en sectors posteriors per permetre rehabilitar una dent.

Aquest tractament està indicat per corregir l’aparença desigual de les genives i regularitzar la mida visible de les dents.

Diseño de sonrisa perfecta en IO

A Instituts Odontològics, dissenyem el teu somriure a la carta

Et fa vergonya ensenyar les teves dents i per això et costa somriure? No estan ben alineades? Les tens desgastades, separades o n’han perdut el color natural? T’agradaria lluir un somriure esplèndid? Sigui quin sigui el motiu que ho impedeix, has de saber que té remei. Twitter Facebook WhatsApp

Dentista de los tratamientos de estética dental más populares entre los famosos

Els tractaments d’estètica dental més populars entre els famosos

Que no t’enganyin les aparences, ningú neix amb un somriure de deu, i si no, que ho preguntin als famosos. Les celebrities viuen de la seva imatge i, en conseqüència, no dubten a fer-se tractaments estètics per lluir un somriure perfecte. Te n’expliquem els més populars. Els tractaments estètics dentals es poden utilitzar per redreçar, aclarir, reformar i […]

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.