Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

Facetes dentals

Aconsegueix el teu millor somriure amb les nostres facetes dentals!


A 3 passos del teu nou somriure

Pas1

Disseny
Amb la nova tecnologia FirstFit mitjançant el disseny digital podràs obtenir resultats idèntics a la planificació digital.

Pas2

Preparació
Mitjançant l’ús de les guies SmartPrep, aconseguiràs preparacions precises i conservadores. Aquestes no només asseguren un ajust perfecte, sinó que també garanteixen resultats virtualment idèntics a la planificació digital.

Pas3

Cementació
La guia de col·locació OneStep et permet reduir considerablement el temps total del tractament i eliminar qualsevol inconvenient associat a les tècniques de col·locació tradicionals.

Facetes dentals

Les facetes dentals són unes làmines de porcellana que es col·loquen a la part visible de les dents per corregir defectes estètics. Les facetes dentals són un tractament indicat per corregir defectes lleus com ara problemes de pigmentació o pèrdua de brillantor, i encara que siguin mínims, requereixen un tallament previ de la dent per poder donar-li un volum real.

 

La faceta dental s’enganxa sobre la dent amb una resina especial, i en una sola visita se’n poden col·locar diverses. Hi ha dos tipus de facetes dentals: de compòsit o de ceràmica, la diferència és la durada i la resistència. Les facetes dentals necessiten algunes cures, ja que es poden desenganxar o fracturar.

logo-first-fit

Amb les noves facetes estètiques guiades aconseguiràs:

RESULTAT NATURAL MÍNIMAMENT INVASIU SENSE PROVISIONALS

Ell@s ja han provat la tecnologia FirstFit
i aquests són els resultats!

El teu somriure es veu apagat, desgastat o poc atractiu?

T’agradaria tenir un somriure amb tons naturals i una estètica immillorable?

¡Les facetes estètiques guiades de FirstFit són la solució!

Tecnología IO 3D diseño

Tecnologia digital per a facetes dentals!

Incorporem tecnologia digital per oferir el millor tractament de facetes dentals Un dels nostres principals objectius per al 2024 és proporcionar als pacients la millor experiència possible, que quedin satisfets amb el resultat i que durant el temps que passin amb nosaltres se sentin tan còmodes com sigui possible. Això és fonamental en qualsevol acte […]

Mujer tapándose la boca porque tiene manchas en los dientes

Taques negres en les dents

Les taques a les dents són una de les afeccions més comunes en allò que es refereix a la salut bucal, i no és només un problema que afecta l’estètica del pacient, també pot considerar-se com un símptoma o un evident senyal que alguna cosa no està funcionant bé amb les nostres dents. Per això […]

Carillas dentales

Facetes dentals, la teva solució per a un somriure bonic

Les facetes són una eina molt eficaç per a dissenyar somriures bonics i solucionar les deficiències estètiques de les dents, perquè et sentis còmode amb la teva boca. Amb més de 30 anys d’experiència, a Instituts Odontològics posem a la teva disposició una trentena de clíniques dentals pròpies amb els millors professionals i la tecnologia […]

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts