Pròtesis dentals

Les pròtesis dentals, conegudes com dentadures postisses, són alternatives a l’absència d’una o més dents. Si cau una dent és perquè s’ha perdut l’os que suporta la peça dental.

Hi ha altres causes per les quals poden caure les dents: un cop fort, càries o també problemes periodontals greus.

Hi ha pròtesis dentals amovibles parcials o completes, fixes, que se suporten sobre la dent, i híbrides. Aquesta última és una tècnica odontològica innovadora de càrrega immediata (anomenada All on 4) que consisteix en la col·locació d’implants dentals especials en un sol dia. En aquest cas, el cirurgià oral ha de diagnosticar i avaluar el perfil del pacient per mitjà d’un estudi.

La pròtesi dental amovible completa consisteix a col·locar una dentadura postissa a tota la boca, ja que no es conserva cap peça dental natural. Es manté fixa mitjançant un mecanisme de succió al paladar i coles especials.

La pròtesi dental és dolorosa?

Hi sol haver un procés d’adaptació segons el tipus de pròtesi dental que porta el pacient. En aquest procés, es poden generar molèsties moderades de salivació, pronunciació o arcades.

Què és millor la pròtesi amb implants o sense implants?

En aquests casos cada pacient hauria de tenir un tractament particularitzat, basat en el criteri mèdic dels nostres especialistes, ja que les condicions de salut bucodental de cada pacient són diferents.

Sabem que el preu és un factor decisiu a l’hora de prendre una decisió; per això proporcionem facilitats econòmiques per poder trobar un equilibri entre la qualitat del tractament i el preu.