Ortodòncia invisible

L’ortodòncia invisible és la millor opció per a aquells pacients que, sobretot, valoren l’estètica del seu somriure i la seva imatge durant el temps que dura el tractament.

L’ortodòncia invisible és el tractament ideal per a adults. Entre els seus múltiples avantatges destaca l’estètica, una higiene més acurada i la comoditat, ja que és extraïble.

En què consisteix l’ortodòncia invisible?

L’ortodòncia invisible consisteix en la col·locació d’una fèrula o un alineador transparent a la boca. Tant la fèrula com l’alineador són totalment discrets per a aquelles persones que tenen vergonya. Estan fabricats amb materials plàstics creats mitjançant programes informàtics 3D.

Aquests materials aconsegueixen que la fèrula sigui transparent i no notis la presència de l’ortodòncia a la boca, cosa que evita frecs, nafres o ferides.

 

Quins avantatges té l’ortodòncia invisible?

Facilita la higiene bucodental, ja que en ser amovible s’ha de retirar durant els àpats i facilita el raspallat de les peces dentals.

Un dels avantatges és que en acabar el tractament no tindràs efectes secundaris, com gingivitis, taques a les peces dentals, càries, etc. I assoliràs millors resultats amb menys temps.