Cirurgia ortognàtica

La cirurgia ortognàtica és l’especialitat mèdica maxil·lofacial que permet reestructurar els maxil·lars de la cara en una posició òptima per a una oclusió correcta, per mastegar adequadament i equilibrar l’expressió facial de manera harmònica i estètica.

En què consisteix una cirurgia ortognàtica?

Per mitjà d’una modificació en els ossos del pacient (osteotomies), el nostre equip de maxil·lofacial fa els moviments necessaris en la posició adequada mitjançant miniplaques i cargols (osteosíntesi); amb la combinació de les tres dimensions de l’os aporten l’estructura adequada i el suport esquelètic als teixits tous.

Mitjançant un estudi de la cara i el somriure del pacient es traça el pla quirúrgic més adequat de la cirurgia maxil·lofacial.

La cirurgia ortognàtica recupera o aconsegueix una harmonia facial i restaura la bellesa de la cara que pateix disharmonia facial.

Perquè m’hauria de fer una cirurgia ortognàtica?

La cirurgia ortognàtica aconsegueix l’harmonia facial inexistent en el pacient, mitjançant el moviment del maxil·lar superior, els pòmuls i la mandíbula-mentó, i crea així una cara més atractiva i proporcionada en les dimensions anteroposterior i vertical.