Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

-20% en ortodòncia

Transforma el teu somriure amb el 20% DTE. en Ortodòncia Invisible!

Deixa'ns les teves dades
i et truquem

  Ets pacient d'Instituts Odontològics?  El responsable del tractament de les dades facilitades és Apollonia Topco, S.L.O. La finalitat del tractament és atendre la teva sol·licitud d'informació i en cas que l'autoritzis enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l'interès legítim a atendre la teva sol·licitud i en el seu cas el consentiment facilitat per a l'enviament de comunicacions comercials. Podràs exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a rgpd@ioa.es. També pots presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en nostra Política de Privacitat.

   

   

  Transforma el teu somriure amb el 20% de descompte en Ortodòncia Invisible i aconsegueix un emblanquiment de franc per lluir unes dents perfectes i blanques.

   

  Et sents segur/a quan mostres el teu somriure? Sabem la importància que té per a tu lluir un somriure perfecte i saludable. Gràcies a l’ortodòncia invisible podràs portar els alineadors tot el dia sense que ningú se n’adoni. Demana cita i transforma el teu somriure ara!

   

  El tractament inclou l’estudi inicial, diagnòstic i les fèrules de retenció en finalitzar el tractament.

   

  ✅ Escàner 3D a la teva primera cita

  ✅ Última tecnologia en fèrules transparents

  ✅ Revisions de control mensuals

  ✅ Un dentista expert t’acompanyarà durant el teu tractament

   

  Vine a la teva primera revisió gratuïta i decideix sense cap compromís.

   

  Activa la cura de la teva boca i transforma el teu somriure!

   

  *Escàner subjecte a la disponibilitat per clínica. Pots consultar-la en www.ioa.es/ca/cliniques. La promoció serà vàlida de l’1 al 30 de juny de 2023. Descompte no acumulable a altres ofertes o promocions. Tractaments subjectes a prescripció mèdica. Consulta les condicions a la clínica o a ioa.es.

  Si ho prefereixes, truca'ns