Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

20% de descompte per a tota la família!

20% de descompte per a tota la família!

Vine amb tota la teva família al dentista i aprofita el 20% de descompte en odontologia general.

 

És hora d’activar la cura bucodental de tota la família amb el nostre descompte en qualsevol tractament d’odontologia general: manteniment periodontal, empastaments, endodòncies, fèrules de descàrrega… TOT amb un 20% de descompte!

 

 

 La teva primera revisió és gratuïta!

 

No perdis aquesta oportunitat de viure una experiència única amb la teva família

al parc més màgic d’Europa i demana cita JA!

 

 

La promoció serà vàlida del 15 de setembre al 13 d’octubre de 2023. Descompte no acumulable a altres promocions i/o plans de finançament ni aplicable a Invisalign®. Tractaments subjectes a prescripció mèdica. Consulta condicions a clínica o a ioa.es. Per a entrar al sorteig del viatge a Disneyland Paris, el referit haurà de visitar-se a qualsevol de les nostres clíniques entre el 18 de setembre i el 20 d’octubre de 2023, i abonar un import mínim de 50€ en les mateixes dates.

Deixa'ns les teves dades
i et truquem

  Ets pacient d'Instituts Odontològics?

   

   

  Si ho prefereixes, truca'ns

  El responsable del tractament de les dades facilitades és Apollonia Topco, S.L.O. La finalitat del tractament és atendre la teva sol·licitud d'informació i en cas que l'autoritzis enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis.
  La base legal del tractament és l'interès legítim a atendre la teva sol·licitud i en el seu cas el consentiment facilitat per a l'enviament de comunicacions comercials.
  Podràs exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a rgpd@ioa.es. També pots presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (AEPD).
  Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en nostra Política de Privacitat.