Telèfon gratuït
Atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratuïta

Implantologia Finançament

Deixa'ns les teves dades
i et truquem  El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: [email protected] . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

  Des de 20,90€ al mes

  ARA TAMBÉ HIGIENE GRATIS!

  DEMANA LA TEVA 1ª REVISIÓ GRATUÏTA SENSE COMPROMÍS

  ESTÀS MOLT A PROP D’ESTRENAR SOMRIURE

   

  Els implants dentals són pròtesis que es col·loquen en al geniva per substituir les dents malmeses o perdudes. Els materials que usem, permeten substituir des de l’arrel a la corona de la dent d’una manera senzilla i segura. A més, no notaràs la diferència estètica amb la resta de les teves dents originals.

   

   

  Omple les teves dades i et trucarem per a agendar la teva revisió en la clínica més propera. I si demanes cita ara tens una Higiene Dental GRATUÏTA!

  Vine a la teva primera revisió gratuïta, informa’t i decideix sense compromís.

  Activa la cura de la teva boca i gaudeix del teu somriure més que mai!

  Si ho prefereixes, truca'ns