Telèfon gratuït
Atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratuïta

Implantologia Dental

Deixa'ns les teves dades
i et truquem  El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: [email protected] . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

  20% DE DESCOMPTE

  ARA TAMBÉ HIGIENE GRATIS!

  DEMANA LA TEVA 1ª REVISIÓ GRATUÏTA

   

  ESTÀS MOLT A PROP D’ESTRENAR SOMRIURE

   

  Els implants dentals són pròtesis que es col·loquen en al geniva per substituir les dents malmeses o perdudes. Els materials que usem, permeten substituir des de l’arrel a la corona de la dent d’una manera senzilla i segura.

  A més, no notaràs la diferència estètica amb la resta de les teves dents originals.

   

  Omple les teves dades i et trucarem per a agendar la teva revisió en la clínica més propera. I si demanes cita ara tens una Higiene Dental GRATUÏTA!

  Vine a la teva primera revisió gratuïta, informa’t i decideix sense compromís.

  Activa la cura de la teva boca i gaudeix del teu somriure més que mai!

  Si ho prefereixes, truca'ns

  RESPONEM A LES TEVES PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

  PER QUÈ NECESSITO IMPLANTS DENTALS?

  És important que no t’acostumis als espais “buits” entre les teves dents perquè pot tenir una sèrie de conseqüències que desconeixes: com a desgast dels ossos, moviment de totes les dents, dolors en la mandíbula, entre altres.

  En lloc d’utilitzar pròtesis amovibles o usar dents adjacents, els implants són components que substitueixen les dents per a tota la vida. Per tant, substituïm les arrels de les dents perdudes per a retornar la funció masticatòria, funcional i estètica a la boca.

  TIPUS D’IMPLANTS DENTALS

  Existeixen diversos tipus d’implants dentals: segons biocompatibilitat, resistència, estètica, tipus de disseny, entre altres.

  Abans de res, recomanem fugir dels implants dentals low cost, per això treballem sobre la base dels diagnòstics de cada pacient perquè segons cadascun avaluem quin tipus de tractament d’implants dentals necessiten.

  Quins riscos existeixen a no utilitzar implants dentals si els necessites?

  Quan perds una dent (o diverses dents) comença el procés de reabsorció de l’os que és la base de la dent. En el cas que aquesta dent no sigui substituït, el procés de reabsorció segueix al llarg del temps perdent amplària i altura. En aquesta etapa, com a conseqüència, es presentaria una pèrdua considerable de l’os maxil·lar. Això provocaria que les dents “veïnes” al voltant de l’espai buit es moguin per a ocupar l’espai de la dent perduda. Tota aquesta mobilització en la boca genera un desordre en les dents que afecta en l’estètica del teu somriure i en la masticació.

   

  El procés de col·locació d’implants dentals és dolorós?

  No és un procés dolorós atès que es realitza amb anestèsia local. Una vegada finalitzada la cirurgia poden aparèixer petites molèsties que poden ser alleujades.

   

   

   

  Quant duren els implants dentals?

  Segons la mena d’implant col·locat, aquest sol durar entre 20 i 35 anys considerant que la cura del teu implant dental juga un paper important en la durada d’aquest. És necessari tenir en compte que les cures, la higiene, les revisions i higienes periòdiques posterior a la col·locació de l’implant representen una part vital per a l’èxit del tractament.

   

  Quines proves realitzem abans de plantejar la col·locació d’un implant dental?

  Per a poder esbrinar si realment necessitessis un implant o no, realitzem una prova d’imatge que permet obtenir una bona visió de l’os per a saber si és possible realitzar l’implant dental de manera ideal.

  Una vegada realitzat aquesta prova ens assegurem que la geniva estigui sana. En el cas que la geniva estigui malalta s’haurà de realitzar un tractament per a curar-la i valorar si mossegues bé (o si tens oclusió dental) per a assegurar-nos que la zona de l’implant no rebi més pressió de l’adequada.

  Què sents en portar implants dentals?

  No et preocupis, sents la mateixa sensació que et generen les teves dents naturals. Si tens implants dentals no et poden sortir càries en aquests, però sí que pot aparèixer carrall per això és important mantenir sempre una higiene adequada tant per a les teves dents com per als teus implants dentals.