Telèfon gratuït
Atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratuïta

El teu implant per 54,90€ al mes

Deixa'ns les teves dades
i et truquem  El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: [email protected] . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

  Escull l’implant de la teva vida i gaudeix de la millor qualitat, el color més natural

  i una millor sensació a la teva boca durant més temps.

   

  Finança el teu implant en 24 mesos i gaudeix-ho per només 54,90€ al mes.

   

  A IO eliminem el metall de les corones dels nostres implants reemplaçant-ho

  per una única peça de zirconi, la millor ceràmica.

   

  La corona de zirconi d’aquest implant de major qualitat genera menys rebuig.

  Amb la corona en una única peça, aconseguim major duració

  i la possibilitat d’adaptar-ho al to de la resta de les teves dents.

   

  Quota mensual aproximada per 2 anys de finançament. Fins al 25 de febrer de 2022. 

   

  Consulta condicions al centre.

  Si ho prefereixes, truca'ns

  Implants

  La implantologia dental és la part de l’odontologia que s’encarrega de rehabilitar les dents absents o perdudes. Els materials que es fan servir avui dia permeten substituir des de l’arrel a la corona de la dent d’una manera senzilla i segura, i sense que hi hagi diferència estètica amb les dents originals.

   

  Els implants són uns ancoratges que es col·loquen a l’os per substituir la dent o les dents danyades. Cal esperar un període de temps en què la peça que substitueix l’arrel queda integrada a l’os (osteointegració) i posteriorment es pugui col·locar la corona. Els materials que s’utilitzen en totes les parts dels implants són biocompatibles i asseguren taxes de rebuig mínimes.