Telèfon gratuït
Atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratuïta

-20% en implantologia de zirconi

Deixa'ns les teves dades
i et truquem  El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: [email protected] . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

  Escull l’implant de la teva vida i gaudeix de la millor qualitat, el color més natural

  i una millor sensació a la teva boca durant més temps.

   

  A IO eliminem el metall de les corones dels nostres implants reemplaçant-lo per una única peça zirconi, la millor ceràmica.

  Aquesta corona de major qualitat genera menys rebuig. Amb la corona en una única peça,

  aconseguim major duració i la possibilitat d’adaptar-lo al to de la resta de les teves dents.

  Consulta condicions al centre.

  Si ho prefereixes, truca'ns

  Implants

  La implantologia dental és la part de l’odontologia que s’encarrega de rehabilitar les dents absents o perdudes. Els materials que es fan servir avui dia permeten substituir des de l’arrel a la corona de la dent d’una manera senzilla i segura, i sense que hi hagi diferència estètica amb les dents originals.

   

  Els implants són uns ancoratges que es col·loquen a l’os per substituir la dent o les dents danyades. Cal esperar un període de temps en què la peça que substitueix l’arrel queda integrada a l’os (osteointegració) i posteriorment es pugui col·locar la corona. Els materials que s’utilitzen en totes les parts dels implants són biocompatibles i asseguren taxes de rebuig mínimes.