Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

Somriu sense complexos amb aquest 20% DTE. en Implantologia!

✅ I ara, a més, emporta’t una HIGIENE GRATUÏTA amb el teu tractament!

⬇️ ⬇️ ⬇️

Deixa'ns les teves dades
i et truquem  El responsable del tractament de les dades facilitades és Apollonia Topco, S.L.O. La finalitat del tractament és atendre la teva sol·licitud d'informació i en cas que l'autoritzis enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l'interès legítim a atendre la teva sol·licitud i en el seu cas el consentiment facilitat per a l'enviament de comunicacions comercials. Podràs exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a rgpd@ioa.es. També pots presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en nostra Política de Privacitat.

   

  Aprofita el 20% de descompte en el teu tractament d’implantologia perquè el teu somriure sigui tan complet com el teu benestar.

   

  Comença a somriure amb els teus nous implants! Mantingues la cura activa de la teva boca i aconsegueix una protecció total de les teves dents.

   

  Demana cita ara i gaudeix del teu millor somriure!

   

  Omple les teves dades i et trucarem per agendar la teva revisió a la clínica més propera. I recorda, amb la teva primera revisió aconsegueixes una higiene bucal GRATUÏTA!

   

  Vine a la teva primera revisió gratuïta, informa’t i decideix sense compromís. Activa la cura de la teva boca i gaudeix del teu somriure més que mai!

   

  La promoció serà vàlida del 1 de març al 30 d’abril de 2023. Descompte no acumulable a altres ofertes o promocions. Tractaments subjectes a prescripció mèdica. Consulta condicions a clínica o a www.ioa.es.

   

  El tractament d’higiene bucal gratuïta està subjecte a la resta de tractaments.

  Si ho prefereixes, truca'ns