Recupera la confiança del teu somriure amb Ortodòncia Invisible

Un tractament amb múltiples avantatges: estètica, higiene i comoditat.

ORTODÒNCIA INVISIBLE

La ortodòncia invisible és la millor opció per aquells pacients que valoren l’estètica del seu somriure durant el temps de tractament.

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te. I recorda que la primera visita és gratuïta.

  També pots contactar amb nosaltres en el telèfon gratuït

  900 131 002

  L’ortodòncia invisible és el tractament ideal per a adults. Entre els seus múltiples avantatges destaca l’estètica, la major higiene i la seva comoditat ja que són extraïbles.

  En què consisteix l’ortodòncia invisible?

  L’ortodòncia invisible consisteix en la col·locació d’una fèrula o un alineador transparent en la boca, són totalment discrets per a aquelles persones que tenen vergonya. Fabricats amb materials plàstics creats mitjançant programes informàtics 3D.

  Aquests materials aconsegueixen que la fèrula sigui transparent i no notis la presència de l’ortodòncia en la teva boca. Evitant així ocasionar frecs, nafres o ferides.

  Quins avantatges pots tenir amb l’ortodòncia invisible?

  Aquests faciliten la higiene bucodental ja que en ser amovible s’han de retirar en els menjars i facilita el raspallat de les peces dentals.

  Una dels avantatges que et pots arribar a trobar és que en finalitzar el tractament no tindràs efectes secundaris com gingivitis, taques en les peces dentals, càries, etc. I aconseguiràs millors resultats i en menys temps.

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te.

  I recorda que la primera visita és gratuïta.

   També pots contactar amb nosaltres en el telèfon gratuït

   900 131 002