Telèfon gratuït
Atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratuïta

Empreses i entitats

Programa de prevenció de salut bucodental. Per a associacions, empreses, col·lectius i entitats amb condicions exclusives per a les persones que les formen.

A IO oferim el primer programa social de prevenció de salut bucodental gratuït per a associacions, empreses, col·lectius i entitats, amb prestacions gratuïtes i condicions exclusives per a les persones que les formen, sense cap cost ni permanència i amb condicions especials de finançament sense interessos.

Més de 2000 entitats ens han confiat la salut bucodental dels seus col·laboradors i s’han beneficiat de les condicions exclusives d’IO Salut Bucodental.

Deixa'ns les teves dades
i et truquem


    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: [email protected] . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.    Si ho prefereixes, truca'ns

    Telèfon gratuït
    900 131 002