Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

Empreses i entitats

Programa de prevenció de salut bucodental

Per a associacions, empreses, col·lectius i entitats
amb condicions exclusives per a les persones que les formen.

A IO oferim el primer programa social de prevenció de salut bucodental gratuït per a associacions, empreses, col·lectius i entitats, amb prestacions gratuïtes i condicions exclusives per a les persones que les formen, sense cap cost ni permanència i amb condicions especials de finançament sense interessos.

Més de 2000 entitats ens han confiat la salut bucodental dels seus col·laboradors i s’han beneficiat de les condicions exclusives d’IO Salut Bucodental.

Deixa'ns les teves dades
i et truquem

    Ets pacient d'Instituts Odontològics?

    El responsable del tractament de les dades facilitades és Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre la teva sol·licitud d'informació i en cas que l'autoritzis enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis.
    La base legal del tractament és l'interès legítim a atendre la teva sol·licitud i en el seu cas el consentiment facilitat per a l'enviament de comunicacions comercials.
    Podràs exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a rgpd@ioa.es. També pots presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (AEPD).
    Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en nostra Política de Privacitat.