Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

14/07/2023 | Corporatiu

IOA a OMG! LaLiga Music Experience

Fidels al nostre compromís amb la promoció de la salut bucodental com a ingredient bàsic per al benestar personal, continuem participant en esdeveniments lúdics, que combinen hàbits saludables com l’esport i la cultura. És el cas del macroconcert OMG! LaLiga Music Experience, que va reunir el 16 de juny passat gairebé 36.000 persones a l’estadi Civitas Metropolità de Madrid. Instituts Odontològics va ser un dels patrocinadors de la iniciativa que impulsa la Lliga de Futbol Professional per celebrar el final de la temporada.

Públic de totes les edats va gaudir de l’espectacle que van oferir alguns dels artistes de l’escena musical més destacats del moment, encapçalats per Aitana i Sebastián Yatra. A més, els assistents van ballar durant hores al ritme del duet de DJs australianes Nervo i del porto-riqueny Justin Quiles.

Per a IO va ser una experiència molt satisfactòria, ja que, entre altres coses, vam repartir mostres gratuïtes de ventalls entre el públic, vam organitzar una ruleta amb premis per als participants, vam col·locar un fotomató 360º a l’entrada del recinte i, els dies previs al concert, sortegem 50 entrades dobles en col·laboració amb Radio Madrid. A més, durant la jornada, el nostre logo va aparèixer a les pantalles de l’estadi i es van emetre vídeos promocionals a les pauses entre actuacions.

L’impacte de l’OMG! LaLiga Music Experience va ser molt destacat, com demostren els gairebé 100.000 comptes aconseguits en xarxes socials, gràcies a la difusió que van fer el centenar de celebritats i els més de 200 influencers que es van donar cita al Civitas Metropolità.


Categories: Corporatiu

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts