Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 800 850

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

Benvingut/da a la zona exclusiva d'avantatges d'IO

20

%

Dte.

implants
20

%

Dte.

odontologia
general
25

%

Dte.

ortodòncia
(Inclou ortodòncia invisible)
0
Higiene
dental
(Subjecta a revisió)

Vols gaudir dels teus avantatges?

Emplena el següent formulari


  Ets pacient d'Instituts Odontològics?  El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.

  QUÈ NECESSITO PRESENTAR PER A GAUDIR DELS AVANTATGES DEL PROGRAMA?

  Per a gaudir dels avantatges del Programa és necessari presentar en la recepció de la clínica un document acreditatiu de pertinència al col·lectiu.

  QUAN PODRÉ GAUDIR DE LA MEVA HIGIENE DENTAL GRATUÏTA?

  Higiene dental prèvia revisió i prescripció per part de l'odontòleg. El tractament de la higiene dental s'agendarà un cop prescrita.