Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 800 850

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

Benvingut/da a la zona exclusiva d'avantatges per als socis de CENTRE NATACIÓ MATARÓ

Vols gaudir dels teus avantatges de CENTRE NATACIÓ MATARÓ?

Emplena el següent formulari

QUÈ NECESSITO PRESENTAR PER A GAUDIR DELS AVANTATGES DEL PROGRAMA?

Per a gaudir dels avantatges del Programa és necessari presentar en la recepció de la clínica un document acreditatiu de pertinència al col·lectiu.

QUAN PODRÉ GAUDIR DE LA MEVA HIGIENE DENTAL GRATUÏTA?

Higiene dental prèvia revisió i prescripció per part de l'odontòleg. El tractament de la higiene dental s'agendarà un cop prescrita.

Descompte no acumulable a altres promocions i/o plans de finançament ni aplicable a Invisalign®.

El responsable del tractament de les dades facilitades és Apollonia Topco, S.L.O. La finalitat del tractament és atendre la teva sol·licitud d'informació i en cas que l'autoritzis enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis.
La base legal del tractament és l'interès legítim a atendre la teva sol·licitud i en el seu cas el consentiment facilitat per a l'enviament de comunicacions comercials.
Podràs exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a rgpd@ioa.es.
També pots presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de Privacitat..