Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

Clínica dental a Sabadell

Descripció

El teu dentista de Sabadell centre, junt a la Plaça Major

Especialitats

 • Odontologia general
 • Implantologia
 • Ortodòncia
 • Pròtesi dental
 • Odontopediatria
 • Emblanquiment dental
 • Periodòncia
 • Endodòncia
 • Cirugia maxil·lofacial

Registre sanitari | E08029553

Col·legiatOdontòlegEspecialitat
8206Gabriela LimaOdontologia general
3483Nuria VidalOdontologia general
8298Carol HernandezOdontologia general
7244Fanny RodríguezPeriodòncia
6293Setefilla HernandezOrtodòncia
1437Carlos ÁlvarezOdontologia general
6726Guillem MoyaImplantologia
2517Ramon CostaOrtodòncia
2846Ciro SalaImplantologia
1808Berto NúñezEndodòncia
6468Janet CoulibalyImplantologia

Promocions actives

Molt aviat noves promocions

Clínica dental IO Sabadell

Contacte

C/ de les Valls, 10 Sabadell. 08201. Barcelona

937 275 396

Com arribar

Horari

De 10 a 14h i de 15 a 20h

Servei d'urgències

I have been a patient for years. Great professionals. Today's experience with the hygienist Lidia has been very pleasant. Despite the discomfort of the treatment, his explanations about the effect of poor brushing and about the "parties" that bacteria throw if it is not done correctly, have helped me a lot to raise awareness about its importance. Thank you very much.
Cristina NietoCristina Nieto
08:59 01 Nov 22
Great service, Roser at reception very nice and the hygienist Lidia very attentive and very careful.
Eloi Rosell GarrofeEloi Rosell Garrofe
13:23 13 Oct 22
Thanks to Dental Institutes I have stopped being afraid of going to the dentist! Very good treatment and great professionals! I have been a patient of the Girona and Sabadell clinics!
Alba (Bixi)Alba (Bixi)
10:03 14 Jun 22
Both the director and the hygienist have treated me very well. I wasn't thinking of going back to the IOs because the attention had not been very good the last few times, but I see that they have changed.What I liked the most: dental hygiene education.
Toni CorbachoToni Corbacho
15:27 20 Apr 22
The service was excellent. The first visit is free, and they have the dental clinic tidy and very clean. They advised me as well as possible. 100% recommended.
js_loader
Apertura de clínica dental en Lleida

Instituts Odontològics consolida la presència a Catalunya amb 28 clíniques dentals

  La companyia reforça el seu compromís social amb el suport a iniciatives com la Cursa de Bombers, Pedaleja x la Marató i la Carrera de la Mujer. Amb l’arribada a Lleida, IO ofereix servei a les quatre províncies catalanes i ja suma 34 clíniques, amb presència també a Madrid, Saragossa, València i Castelló. Instituts […]

IO DentalCoop Africa 2022

Col·laboració amb l’associació Dentalcoop a Sierra Leone

Col·laborem amb el projecte solidari de Dentalcoop d’atenció a la salut bucodental a Sierra Leone Dentalcoop és una organització sense ànim de lucre que va néixer al 2008 amb l’objectiu de millorar la salut dental de les persones sense recursos. La componen sanitaris i altres professionals de l’odontologia que impulsen projectes solidaris en llocs que pateixen […]

escaner intraoral Carestream dental

Incorporem escàners intraorals a les nostres clíniques per guanyar comoditat, precisió i rapidesa

  La satisfacció dels pacients odontològics comença per la comoditat en els tractaments. La tecnologia avança, i invertir en nous equips fa possible no només que la visita al dentista sigui una experiència cada cop més agradable, sinó que també facilita la feina als professionals i, per tant, contribueix a l’excel·lència en l’atenció mèdica. Per […]

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

 • Opcions de finançament
 • Garantia de satisfacció
 • Odontòlegs experts

  El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.