Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

22/02/2024 | Blog

Tecnologia digital per a facetes dentals!

Incorporem tecnologia digital per oferir el millor tractament de facetes dentals

Un dels nostres principals objectius per al 2024 és proporcionar als pacients la millor experiència possible, que quedin satisfets amb el resultat i que durant el temps que passin amb nosaltres se sentin tan còmodes com sigui possible. Això és fonamental en qualsevol acte clínic, i especialment en els tractaments estètics. És per això que hem incorporat la tecnologia digital més innovadora per al disseny i col·locació de facetes dentals, per a les pròtesis dissenyades a mesura que, una vegada adherides a la superfície de la dent original, permeten modificar-ne la mida, color, forma o posició.

Es tracta d’un recurs molt eficaç per millorar l’estètica del somriure amb materials ceràmics que imiten a la perfecció la forma i el color d’una dent natural, i amb la innovadora tecnologia tot el procediment, se simplifica per oferir el millor resultat al pacient.

Les facetes són l’opció ideal per tractar afeccions com el desgast, la irregularitat en la forma, el diastema o les taques que no desapareixen amb l’emblanquinament, i per corregir problemes de pigmentació o pèrdua de brillantor.

 

Disseny digital per a un resultat inigualable

Un dels reptes principals als quals s’enfronten els odontòlegs en el tractament amb facetes és aconseguir que el resultat final respongui amb precisió a la planificació inicial. Això és el que la nova tecnologia que incorporem a les nostres clíniques garanteix, seguint un procés de tres passos que comença pel disseny digital.

Amb el suport del programari, creem el disseny de somriure més adequat als trets facials de cada pacient, tenint en compte les seves preferències i els suggeriments d’un algoritme que analitza múltiples variables, com formes naturals, textures, materials i el gruix de la restauració a realitzar.

Per preparar la col·locació de les facetes, el sistema dissenya una guia especial que permet reproduir amb exactitud el somriure acordat amb el pacient. Mitjançant l’última tecnologia d’impressió 3D, la guia es fabrica amb materials resistents i biocompatibles, de manera que, una vegada col·locada sobre les dents, delimita a la perfecció l’espai sobre el qual actuarà la turbina encarregada de preparar cada peça.

Màxima precisió en el menor temps

Totes les preparacions són mínimament invasives, ja que l’objectiu que perseguim és protegir l’estructura dental del pacient i que la restauració final amb les facetes dissenyades a mida proporcioni resultats previsibles, duradors i estètics.

L’últim pas és la col·locació de les facetes. Cadascuna d’elles ve adherida a una guia de cementació que simplifica moltíssim tot el procés, ja que permet col·locar fins a deu facetes d’una vegada. Tot el treball previ garanteix que encaixin perfectament, segons el disseny inicial, i es completi el tractament en un temps molt inferior al de les tècniques tradicionals.

Si et preocupa l’aspecte de les teves dents i vols conèixer amb tot detall com quedaria la teva boca després de seguir un tractament amb facetes, acosta’t a la teva clínica IO més propera i pregunta per la nova tecnologia digital.


Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts