Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

23/02/2023 | Blog

Tecnologia, professionalitat i tracte pròxim per a garantir el benestar de les persones

 

 

Des de 1988, més d’un milió de persones han confiat en els nostres tractaments per al benestar de la seva boca, cosa que ha convertit Instituts Odontològics en un referent en la cura activa de la salut bucodental. L’aval dels nostres pacients ens ha portat a reforçar l’aposta per l’excel·lència, el suport en la tecnologia moderna i la formació contínua dels professionals com a fonaments per establir una xarxa sòlida de 34 clíniques a Espanya, que continuarà creixent en els propers mesos.

L’última a incorporar-se a la família ha estat la de Lleida. Com la resta de centres IO, la prioritat principal és activar el benestar dels seus pacients i crear un clima de confiança. Per tal d’aconseguir-ho, tot l’equip humà està alineat a oferir un tracte pròxim, com a valor diferencial, que es tradueix a tenir cura de cada detall de forma personalitzada, professional i de gran qualitat, amb el suport imprescindible de les tecnologies innovadores. La combinació de professionalitat i la millor tecnologia és el que ens permet assolir una cura integral de la salut bucodental dels nostres pacients.


Categories: Corporatiu, Lleida

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    Ets pacient d'Instituts Odontològics?


    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.