Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

18/04/2024 | Blog

Somriuròmetre en XIV Marató bp i XI 10K FACSA de Castelló

Instituts Odontològics conviden a somriure en la XIV Marató bp i la XI 10K FACSA de Castelló

La XIV Marató bp Castelló i la XI 10K FACSA Castelló van tornar a comptar amb la nostra col·laboració un marc ideal per a fomentar hàbits saludables, com la pràctica de l’esport, i aplicar el nostre lema: «quan estàs bé, somrius». La bona experiència viscuda en 2023 ens va portar a renovar la participació en la Expomarató, on estrenem una de les nostres principals novetats dinamitzadores d’enguany: el Somriuròmetre.

Sonrisómetro stand

En el Grau de la capital castellonenca, va tenir lloc el dissabte 24 de febrer la Fira del Corredor i la corredora. La sala El Grau va ser el punt de trobada per a atletes i aficionats, on es van desenvolupar diverses activitats lúdiques a càrrec de les marques patrocinadores i col·laboradores de la carrera. El Somriuròmetre va ser una de les quals va despertar més expectació entre els centenars de persones que van visitar el recinte al llarg del dia.

Somriuròmetre

Sonrisómetro niña

Els qui es van acostar al nostre estand van poder comprovar el seu senzill funcionament: la persona es col·loca davant una Tauleta, que captura la imatge de la cara i, utilitzant un filtre d’Instagram, analitza el somriure, la puntua i li assigna un missatge relacionat. La instal·lació es completa amb un panell en el qual cada participant col·loca el sticker amb la seva puntuació, i al final queda constància de la classificació de somriures i la seva valoració mitjana.

Sonrisómetro tablet

D’altra banda, els gairebé 3.000 atletes que es van inscriure en les dues proves van rebre en la borsa del corredor, un record de IO.

Novament, tant la marató com la carrera dels 10.000 metres, celebrades el diumenge 25 de febrer, van ser un èxit quant a participació i nivell competitiu. L’etíop Tadesse Worku va batre el rècord de la 10K FACSA Castelló amb una marca de 27:02, mentre que l’eritreu Kibrom Ghebrezgiabhier va fer el propi en la prova dels 42 Km, que va completar en 2.07:25. Malgrat sofrir una caiguda en un avituallament, l’atleta keniana Dorine Jerop es va imposar en categoria femenina, amb un temps de 2.29:39.

També es va celebrar el Campionat d’Espanya Marató Màster, en el qual es van proclamar vencedors Juan Vidal (2.25:30) i Verónica Sánchez (2.52:55).


Categories:

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts