Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

29/07/2023 | Barberà

Segon aniversari de la clínica dental de Barberà

Instituts Odontològics consolida en dos anys la millor atenció a la salut bucodental a la seva clínica dental de Barberà

La clínica dental d’Instituts Odontològics a Barberà del Vallès celebra enguany el segon aniversari. En aquests dos anys, ha aconseguit consolidar a la ciutat una manera de fer basada en el tracte proper i personalitzat amb cada pacient. L’objectiu és esdevenir la clínica de confiança, arrelada al veïnat, amb l’aval de professionalitat i innovació tecnològica que suposa formar part d’un grup potent i en expansió, amb 35 anys d’experiència, que ja compta amb 35 centres.

2º aniversario clínica dental Barberà del Vallès

El Vallès és un dels nostres territoris prioritaris, com demostra el fet que, a més de la clínica de Barberà, en tenim també a Sabadell, Granollers, La Garriga i Terrassa. Aquesta xarxa permet posar a disposició dels pacients un ampli equip de professionals mèdics, amb experiència acreditada, que compten amb el suport de la millor tecnologia.

Així, a Barberà disposen d’especialistes en tota mena de tractaments odontològics, amb àmplia experiència com a membres de l’equip mèdic d’IO i que, d’acord amb el concepte de xarxa, treballen també en altres clíniques del grup.

Una boca saludable com a base de benestar

La prioritat en l’atenció al pacient és reforçar el seu benestar personal gràcies a la millora de la salut bucodental; d’una banda, mitjançant el tractament personalitzat que posi remei a un problema concret, i de l’altra, amb els consells d’higiene que permetin gaudir d’una boca sana i, per tant, sentir-se bé.

Tot el personal de la clínica està alineat a oferir un tracte pròxim, un valor diferencial que es tradueix a atendre cada detall de manera personalitzada, professional i amb la màxima qualitat. La combinació del millor tracte humà amb la tecnologia més innovadora és el que fa possible assolir la cura integral de la salut bucodental.

A la clínica d’IO a Barberà oferim tot tipus de tractaments, com implantologia, ortodòncia, estètica i odontologia conservadora, amb el suport de la tecnologia adequada. D’aquesta manera, garantim els millors resultats mèdics alhora que la comoditat i satisfacció dels usuaris.

Especialistes en implantologia

En aquests dos anys, l’especialitat més demandada ha estat la implantologia. Els tractaments amb implants requereixen un gran coneixement per part dels professionals mèdics i treballar amb els millors materials biocompatibles. La confiança que demostra la gent en la manera de fer d’IO és el millor aval.

Implantes en clínica dental Barberà del Vallès

De fet, un dels aspectes més positius que destaquem és la fidelitat dels pacients i que molts dels que arriben nous ho fan gràcies a la recomanació de familiars i amics.

Atenció personalitzada, tracte pròxim i transparència són els valors que prenen com a base les clíniques vallesanes d’Instituts Odontològics per complir amb la seva missió: la cura activa de la salut bucodental de les persones com a element clau per al seu benestar.

Notícia publicada a la Revista del Vallès: https://revistadelvalles.es/2023/06/07/instituts-odontologics-consolida-en-dos-anys-la-millor-atencio-a-la-salut-bucodental-a-la-seva-clinica-dental-de-barbera/


Categories: Barberà

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    Ets pacient d'Instituts Odontològics?


    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.