Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

25/02/2022 | Blog

IO El Prat – “Oferim una atenció personal a cada pacient per adaptar-nos a les seves necessitats”

Tracte proper, professionalitat i la millor tecnologia per posar a disposició dels nostres pacients una salut bucodental de qualitat, amb tractaments personalitzats i facilitats de pagament. Viatgem a El Prat per conèixer la clínica que Instituts Odontològics ha obert a l’Av. Verge de Montserrat.

“Oferim una atenció personal a cada pacient per adaptar-nos a les seves necessitats” | Blog IO

Quan vau obrir i com va ser l’acollida?

Vam obrir el juliol del 2021. La idea d’instal·lar-nos a El Prat va ser oferir serveis odontològics a pacients que, fins ara, havien d’anar a altres poblacions, com Cornellà i L’Hospitalet. Volíem estar més a prop seu. A més, va coincidir que un local es quedava buit i vam decidir aprofitar l’oportunitat. Una oportunitat de negoci, de comerç i d’apropar-nos als nostres pacients.

 

Podríem dir que és una clínica de barri amb els mitjans d’un grup gran, és així?

Correcte. Posem la millor tecnologia disponible per als nostres pacients en totes les especialitats de què disposem a la clínica.

 

Què diries que us identifica? Quines són les característiques que us diferencien d’altres centres?

Primer, la tecnologia. Tenim laboratoris en 3D que poden aportar uns serveis, una qualitat i una garantia que no poden oferir altres tipus de laboratoris. Després, la seriositat i professionalitat. Ens agrada molt que els nostres pacients estiguin còmodes amb nosaltres. Aquesta seguretat ve de saber que els atendrem sense afegir problemes ni sobrecostos. I, finalment, oferim una atenció personal a cada pacient per adaptar-nos a les seves necessitats, no només de salut bucodental, sinó també de finançament. Gràcies a la solvència d’Instituts Odontològics, podem acostar aquest servei a gent que no en podria disposar en altres condicions.

 

En cas de necessitar una intervenció relativament complexa, es pot dur a terme dins del centre?

Sí, tenim els mitjans per fer-ho. La nostra clínica està equipada completament per poder oferir qualsevol tipus d’intervenció que necessiti un pacient pel que fa a salut bucodental, inclosa la cirurgia. La nostra intenció és que els pacients no s’hagin de moure entre una clínica i una altra a l’hora de rebre els tractaments. Tot es duu a terme al centre del Prat, sense necessitat de desplaçaments. A més, comptem amb una avançada tecnologia en medicina bucodental per donar seguretat amb els diagnòstics. Posem a la disposició dels pacients des d’una primera visita amb un diagnòstic senzill fins a les operacions més complicades. Tot el procés comença i acaba en aquesta clínica.

 

Quines són les consultes més habituals?

La veritat és que a la gent no li agrada anar al dentista. Entenc que seure en una butaca, posar el cap enrere, obrir la boca i deixar que una altra persona ens toqui les dents no és agradable. Però precisament en la salut bucodental és important anar fent revisions per evitar que problemes menors acabin evolucionant en gravetat. Ens arriben persones la salut bucal de les quals és bona i d’altres que, per una raó o una altra, presenten una situació més greu. Aquests casos poden requerir cirurgia o fins i tot rehabilitació. Per a aquestes situacions, oferim solucions personalitzades, tant pel que fa al tractament com a la forma de pagament.

 

Quina és la importància del tracte personal?

Obrir una clínica a El Prat no té sentit si no tractem bé ni tenim un contacte de proximitat amb els veïns. Penso que ens anirà bé aquí, perquè Instituts Odontològics, una marca important, no oblidarà que hem de ser propers amb el barri i la seva gent. És un orgull poder dir que molts dels nostres pacients són més que això: són amics.

 

Amb quin personal compta la nova clínica?

Treballen amb nosaltres l’Allison i la Jennifer, que viu a tocar de la clínica; són les nostres auxiliars. Tenim dues doctores generalistes: Carolina, que és d’El Prat, i la Dra. Neu; la doctora Lucía, especialista en endodòncia i prostodòncia, la doctora Paula, especialista en ortodòncia; i el doctor Carles Viloria, cirurgià maxil·lofacial i una eminència en el seu camp. Tenim la gran sort que s’hagi vingut aquí a treballar, ja que porta molts anys amb nosaltres. Comptem amb els professionals i la nostra marca, que ofereix un servei ampli als nostres pacients. Volem que les persones que confien en Instituts Odontològics ho segueixin fent en el futur, i que vinguin pares, fills i néts.

 

Quan vau arribar a El Prat, per què vau escollir aquest local?

Vam triar aquesta zona i aquest local per l’oportunitat de negoci que ens oferia. Un local molt ben ubicat i que havia quedat buit. Qualsevol persona normal que busca un local comença fent una passejada. I així el vam trobar nosaltres. Vam avaluar que una zona com aquesta, amb un carrer ample i amb un cert moviment comercial, compliria a la perfecció amb les nostres expectatives. A més, després d’una temporada de reformes, el carrer ha quedat preciós.

 

Què li diries a les persones que deixen el dentista per a l’últim moment?

La majoria de persones pensen que la salut bucodental afecta únicament les dents. No s’adonen de la importància que té, per exemple, per a la digestió. Hi ha altres patologies derivades del fet de no poder mastegar bé. I pot passar que en uns anys desenvolupin un problema d’úlceres o encara més greus. La Societat Espanyola contra l’Ictus adverteix que els problemes de genives estan relacionats amb els ictus. També provoquen parts prematurs, etc.

Si prevens, la teva qualitat de vida serà millor. Si retardes aquest procés, estàs anant contra tu mateix. Les pors són irracionals, perquè l’odontologia ha canviat molt. Comptem amb professionals que es preocupen i ocupen pels seus pacients i les seves pors.

Al final, ens muntem la nostra pròpia pel·lícula, quan és millor preguntar abans que imaginar. Animo la gent que s’acosti a la nostra clínica, que valorin la nostra professionalitat i capacitat, i que després prenguin una decisió.

 

És una bona clínica per portar-hi infants?

Sí, també els atenem en tota mena de tractaments preventius: extracció, endodòncia, ortodòncia… Tot el necessari per gaudir d’una bona salut bucodental. El principal problema en la infància és la mossegada. Una correcta salut bucodental en els més petits comporta una bona mossegada, i així prevenim tota mena de problemes. Per exemple, amb una boca ben formada, s’eviten dificultats a l’hora de parlar. Per contra, si el treball de prevenció no s’ha fet, podem arribar a necessitar cirurgia maxil·lofacial. I això sí que és més complicat, tant per als pares com per als fills.

 

Hi ha cap tipus d’oferta per a la primera visita?

Quan algú hi entra per la porta, no és un client, és un pacient. Això és important, ja que un pacient és algú amb una necessitat mèdica i nosaltres li oferim un saber fer, unes mans expertes i una tecnologia capaces d’atendre’l. A més, el nostre compromís és un cost 0 en la primera visita. Volem donar-li una solució i que sigui la més adequada per a aquesta persona. Seguint la nostra filosofia de transparència, li expliquem el perquè de la nostra solució. La clau és que l’èxit del tractament no depengui del pacient, sinó de la nostra marca, que fa 35 anys que treballa perquè els pacients quedin contents i continuïn amb nosaltres.


Categories: El Prat

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts