Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

17/07/2023 | Blog

Nova clínica dental a Reus

Reforcem la nostra xarxa de centres pel territori amb una nova clínica dental a Reus

Instituts Odontològics ha obert una nova clínica dental a Reus, la nostra vint-i-novena a tot Catalunya i la tercera al sud del territori, on reforcem la nostra presència després d’instal·lar-nos a Tarragona i Tortosa. El nou centre s’ubica al número 34 del carrer de Sant Joan, al costat de l’antic Hospital Sant Joan i de l’Oficina de Turisme de la capital del Baix Camp.

 

“L’obertura de la clínica de Reus consolida la nostra presència a la Catalunya Sud, on ja estem a Tarragona i Tortosa, i reafirma el pla de creixement global de la companyia”, valora Roger Sobrepera, director executiu d’Instituts Odontològics. “Tenim la voluntat d’aportar el nostre segell de qualitat en els tractaments i d’oferir, equipats amb l’última tecnologia del sector, un ampli ventall de solucions odontològiques als nostres pacients”, afegeix.

En aquest sentit, els nostres centres compten amb tecnologies com els escàners 3D per al disseny de pròtesis dentals i fèrules d’ortodòncia invisible, una tècnica més còmoda pels pacients, ja que només els hi requereix una visita a la clínica i no diverses com amb el mètode convencional. També tenim tota la maquinària necessària per a la realització de tacs, evitant que els pacients que els necessitin hagin de desplaçar-se a un altre centre mèdic.

La tecnologia va acompanyada d’un ample quadre mèdic que cobreix totes les especialitats, des d’odontologia general fins a implantologia, a més del coneixement de les tendències del sector gràcies als plans de formació contínua que apliquem entre els nostres professionals.

Primera revisió gratuïta

Els veïns de la ciutat que acudeixin a la nova clínica de Reus poden gaudir d’una primera revisió gratuïta, que comprèn un estudi radiogràfic, un diagnòstic i un pla de tractament integral, a més d’una higiene dental també sense cost. “Volem convertir-nos en la clínica de confiança dels reusencs”, apunta Sobrepera.

29a clínica a Catalunya

Amb Reus, Instituts Odontològics amplia la seva presència a la Catalunya Sud, on també tenim clíniques a l’avinguda Prat de la Riba de Tarragona i a la plaça Alfons XII de Tortosa. En total, sumem 29 clíniques repartides per tot el territori, la majoria a Barcelona (7) i al seu àmbit metropolità (13), però també a Girona, al Penedès (Igualada i Vilanova i la Geltrú), a les Comarques Centrals (Manresa i Vic) i a Lleida.

La recepta en totes elles és la mateixa: tracte proper, confiança i transparència, amb explicacions clares i detallades, en una relació pacient-clínica que s’estén per totes les etapes de cada tractament, des de la prevenció fins al seu seguiment posterior. “Oferim un diagnòstic integral amb què solucionem tots els problemes que tenen els pacients quan arriben al nostre centre, a més de fer-los un seguiment després del tractament per a garantir els millors resultats”, valora Silvia Ardevol, directora de la nova clínica de Reus.

 


Categories: Reus

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts