Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

27/05/2024 | Blog

Nova clínica dental a Esplugues

El nou centre IO Esplugues s’ubica a l’avinguda de Cornellà, a l’altura del Pont d’Esplugues

Espulgues

Hem obert una clínica dental a Esplugues de Llobregat, la primera en aquest municipi, la trenta a tot Catalunya i la cinquena al Baix Llobregat, on ja estem a Cornellà, el Prat, Sant Boi i Gavà. El nou centre és un espai d’uns 150 metres quadrats ubicat al número 39 de l’avinguda de Cornellà, a l’altura del Pont d’Esplugues.

La nova clínica suposa una inversió important en infraestructura dental, amb instal·lacions modernes i equipaments d’última generació per garantir la millor atenció possible als pacients”, valora Roger Sobrepera, el nostre director general.

IO Esplugues té darrere un equip de nou persones amb dentistes experts que cobreixen totes les especialitats, des d’odontologia general fins a implantologia. Almudena Mateo, una professional amb més de deu anys d’experiència en posicions administratives dins el sector, serà la seva directora.

La clínica, a més, està equipada amb quatre gabinets i tecnologies com els escàners 3D per al disseny de pròtesis dentals i fèrules d’ortodòncia invisible, i l’escàner CBCT, amb el qual obtenim imatges tridimensionals de la boca del pacient per poder fer diagnòstics més precisos.

D’altra banda, com a tots els nostres centres, els veïns i les veïnes de la ciutat podran demanar una primera revisió gratuïta i gaudir de les diferents promocions. En total, amb aquesta obertura, disposem de 38 clíniques.


Categories: Corporatiu, Esplugues

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts