Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

23/02/2023 | Blog

Martina Klein ens mostra com és la primera visita a la clínica IO de Lleida

 

 

La nostra ambaixadora de marca, la model i actriu Martina Klein, ha tingut la primera visita en la nova clínica de Lleida, situada al carrer Pi i Margall, 6. Després de conèixer al personal del centre i comprovar de primera mà tant el tracte com la tecnologia disponible, ens compta la seva experiència.

«Una de les coses que més m’agrada d’Instituts Odontològics és el tracte que brinden. Des de la recepció són càlids, amables i somrients, la qual cosa em fa sentir molt còmoda durant tota la cita. Notes que no has anat a visitar a un dentista qualsevol, sinó al teu dentista, al de sempre, al de confiança», destaca.

Explica que, en arribar, l’atén la recepcionista, qui confirma la cita. De seguida la rep la directora de la clínica, Lourdes Segura, i l’acompanya al seu despatx per a una entrevista personal. Amb la seva ajuda, emplenen la història clínica de Martina, i la directora escolta per primera vegada com se sent i què necessita per a activar la salut de la seva boca. «Es prenen el temps necessari amb cada pacient, segons el seu tractament», assenyala.

 

Un diagnòstic bucodental complet

Després de l’entrevista, guien a la pacient a una consulta on li fan una radiografia de la boca, primer pas per a poder preparar un diagnòstic complet. «En tot moment m’acompanyen, i em porten a un gabinet on m’espera una dentista. Ella revisa l’estat de la meva boca al costat de la directora, així li pot transmetre les meves necessitats, consultes i patologies prèvies. D’aquesta manera, realitza una primera valoració del meu cas, per a, o bé establir un pla conservador, o derivar-lo a un especialista per a un tractament integral, segons el que la cura de la meva boca necessiti», resumeix.

De tornada al despatx de la directora, aquesta li explica tot el tractament de la forma més senzilla i clara possible, pas a pas, i l’informa del que millor s’adapta al seu cas. Un altre dels punts importants que tracten són les condicions de pagament. «La directora m’explica les facilitats a la meva disposició, que permeten realitzar qualsevol tractament pagant a terminis i sense interessos».

Abans de donar per finalitzada la primera visita, li lliuren en una carpeta un diagnòstic complet, amb el cost detallat del tractament indicat. D’aquesta manera, té el temps que necessiti per a pensar-lo.

«El propòsit d’Instituts Odontològics és cuidar del benestar dels seus pacients»

«Es nota que el propòsit d’Instituts Odontològics és cuidar del benestar dels seus pacients», afirma Martina Klein. «T’aconsellen també sobre com dur a terme la correcta cura de la teva boca a casa, i quan hagis acabat el teu tractament», afegeix.

Finalment, comenta que durant el temps que duri el tractament, cada pacient està sotmès a controls regulars pel seu dentista, segons les necessitats que es detectin. A més, «tenim una revisió anual gratuïta, perquè en Instituts Odontològics els agrada saber que gaudeixes del teu benestar», afirma.

«Instituts Odontològics activa el meu benestar. I recorda: quan estàs bé, somrius», conclou la model una vegada acabada la visita.

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.