Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

07/12/2021 | Blog

La FANOC premia Instituts Odontològics

Estem molt contents perquè l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) ens ha reconegut com el millor centre mèdic dental de l’any a la gala dels Premis 30è aniversari FANOC i Lluitadors per la família 2021. El lliurament de premis va tenir lloc el dimarts 16 de novembre a l’auditori de CaixaForum de Barcelona, ​​on van participar els guardonats a les quinze categories en què es divideix la convocatòria. D’aquesta manera, FANOC reconeix anualment la tasca de les empreses que posen especial atenció a les necessitats de les famílies nombroses.

El mejor centro médico dental del 2021

El que més ens satisfà és que la concessió del premi al millor centre mèdic dental és el resultat de la votació de les mateixes famílies associades a FANOC, més de 15.000, per a un total de 78.500 persones. Instituts Odontològics ha estat elegit entre els tres finalistes de la categoria.

A més de guardonar les empreses de l’any, a l’esdeveniment de celebració del 30è aniversari, FANOC també va lliurar un diploma a les famílies associades durant més de 25 anys i va donar la benvinguda als nadons nascuts el 2021.

FANOC la van fundar el 1990 un grup de famílies nombroses decidides a millorar la situació del col·lectiu. El seu treball va ser clau per impulsar la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) i l’European Large Families Confederation (ELFAC). A més, està integrada a la Plataforma per la Família – ONU, impulsora dels premis anuals Lluitadors per la família. Actualment, la FANOC compta amb el suport d’un equip de més de 50 persones voluntàries.

centro dental familias numerosas


Categories: Corporatiu

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts