Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

23/02/2023 | Blog

La clínica IO de Castelló que ofereix confiança, experiència i professionalitat.

 

Façana clínica dental castelló

La clínica dental d’Instituts Odontològics a Castelló complirà al maig 17 anys cuidant la salut bucodental de la població, amb la prevenció com a element primordial per a portar a la pràctica el nostre lema de marca: “perquè quan estàs bé, somrius”. No sols estem convençuts que una boca saludable repercuteix directament en l’estat d’ànim i l’autoestima de les persones, sinó que ho comproven diàriament en la clínica.

El tracte pròxim i la confiança mútua són els pilars sobre els quals es construeix la relació que els professionals d’Instituts Odontològics estableixen amb els seus pacients, per això, a més d’invertir en els avanços tecnològics que permeten millorar i fer més còmodes els tractaments, invertim en la formació professional i humana del nostre equip.

 

IO: clínica dental de referència a Castelló

Amb una mitjana de 11.500 pacients a l’any i més de 1.300 tractaments, la clínica de Castelló, situada en l’avinguda Germans Bou, 35, s’ha convertit en un centre de referència a la ciutat per a l’atenció integral de la salut bucodental, per la qualitat del servei que ofereix i pel tracte familiar.

Un dels principals reptes que ens plantegem en Instituts Odontològics és que cada pacient se senti com a casa des del primer moment. Per a això, els dediquem el temps necessari tant en la transmissió de la informació sobre el tractament a seguir com durant el seu desenvolupament.

Interior clínica Castelló

 

L’equip humà de IO Castelló

En la clínica de Castelló, aquesta labor fonamental la duu a terme un equip format per dotze professionals :

 • Leonor Tortosa: amb estudis en pròtesi dental, és la recepcionista des de l’obertura de la clínica en 2006.
 • Maria Elena Balaguer: titulada en auxiliar infermeria, proporciona suport en cirurgia i odontologia general i és l’encarregada de compres.
 • Bàrbara Abella: especialista en odontologia general i pròtesi, forma part de l’equip des de 2017. Actualment està realitzant un màster en ortodòncia, que finalitza enguany.
 • Laura Portolés: des de 2019, és la ortodoncista de IO Castelló.
 • Inmaculada Sáez: titulada a auxiliar d’infermeria, ofereix suport a la doctora Abella en pròtesi, a la doctora Portolés en ortodòncia i a odontologia general.
 • Mireya Claramonte: és la directora de la clínica des de 2022. Anteriorment, va treballar com a comercial durant 15 anys en el sector segurs i immobiliari.
 • Rosada Zander: és la doctora més jove de la plantilla. Es va incorporar a la clínica en 2022, a l’àrea d’odontologia general, i a més està realitzant un màster en implantologia.
 • Arantxa Torrent: des de 2019 és la cirurgiana de la clínica.
 • Carlos Figueroa: és el endodoncista des de l’any passat. A més, col·labora en odontologia general.
 • Susana Martínez: és la higienista des de gener de 2022, realitzant funcions d’higiene i emblanquiment. També recolza en odontologia general i en cirurgia.
 • Valeria Umpiérrez: és l’odontòloga des de 2019, i s’encarrega dels tractaments de rehabilitació estètica. Té també formació en implantologia.
 • Gema Vera: recepcionista a temps parcial, forma part de l’equip des de 2019. També ofereix suport en la gestió de la direcció de la clínica.

Equip clínica Castelló

 

La transparència com a senyal d’identitat

La transparència és una dels nostres principals senyals d’identitat, un ingredient determinant per a generar confiança i evitar la inquietud que en algunes persones provoca la visita al dentista. I tan important com la transparència és comptar amb els professionals i la tecnologia adequats.

En IO Castelló poden dur a terme qualsevol tractament odontològic —col·locació d’implants, endodòncies, periodòncies, ortodòncia convencional i invisible— perquè disposen d’un complet equip mèdic, amb especialistes en totes les àrees, i de les màquines necessàries.

implants, periodòncies i ortodòncia Castelló

 

Implantologia i ortodòncia com a valors diferencials

Els bons resultats que ofereixen en implantologia, amb la possibilitat de recórrer a la càrrega immediata per a solucionar els problemes d’absència de peces en només 48 hores, i en tractaments d’ortodòncia, amb solucions a la mesura de cada pacient, són el gran valor diferencial de la clínica castellonenca.

Ara bé, a més de posar remei als problemes bucodentals, en Instituts Odontològics posem l’accent en la importància de la prevenció. Insistim en la necessitat de visitar al dentista com a hàbit, almenys, una vegada per any, ja que el diagnòstic precoç permet gaudir d’una bona salut i evitar les complicacions futures.

A la Comunitat Valenciana, comptem també amb la clínica dental de València, situada en la Gran Via Marquès del Túria, 37, on proporcionem una atenció integral i personalitzada als pacients.


Categories: Castelló

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

 • Opcions de finançament
 • Garantia de satisfacció
 • Odontòlegs experts