Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

09/02/2024 | Blog

IO tanca 2023 amb èxit

Hem tancat un 2023 d’èxit amb 46.500 pacients únics i 169.000 actes clínics

Amb 46.500 pacients únics i un total de 169.000 actes clínics realitzats, les nostres 37 clíniques dentals han completat un any 2023 de creixement que, en l’àmbit econòmic, es tradueix en un 10% més de volum de negoci respecte a 2022. El nombre de pacients ha augmentat en més d’un 12%, mentre que els actes clínics s’han incrementat en gairebé un 17%.

Hem assolit els objectius plantejats gràcies a l’obertura de les tres noves clíniques a Reus, Pamplona i Saragossa Centre i la millora de l’atenció als pacients. Això es deu al desenvolupament d’un pla de digitalització, la incorporació de nous proveïdors i l’ampliació del catàleg de tractaments -amb el focus posat en la prevenció i l’estètica-. Tot això, marca la línia a continuar durant 2024.

 

Director general IO Roger Sobrepera

 

El director general d’Instituts Odontològics, Roger Sobrepera, destaca que el 2023 «ens ha portat bones notícies, ja que hem consolidat la tendència de creixement que portàvem en 2022 i això ens ha permès seguir modernitzant les nostres instal·lacions, incorporar nous tractaments, obrir noves clíniques i, sobretot, continuar fidelitzant i atraient a professionals amb talent perquè els nostres pacients disposin del millor servei possible». Els bons resultats obtinguts el fan ser optimista de cara al nou any. «Volem mantenir la línia iniciada en 2021 i esperem tenir presència en nous territoris del país, amb l’objectiu que nous pacients gaudeixin de la nostra manera de veure l’odontologia».

Així, els principals reptes per a 2024 se centren en l’obertura d’un nombre similar de clíniques al registrat durant 2023 i en continuar aprofundint en la completa digitalització del negoci per oferir el millor servei als nostres pacients.

Entre els tractaments portats a terme a les clíniques IO, respecte a 2022, destaca l’increment de gairebé un 25% en ortodòncia i implantologia, així com l’auge en estètica, sobretot pel que fa a facetes dentals. Aquesta tendència s’ha vist beneficiada per la incorporació d’una nova tecnologia digital més còmoda per al pacient, ja que redueix el nombre de visites necessàries, i a més permet fabricar cada peça de forma més exacta que el mètode tradicional.


Categories: Corporatiu

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    Ets pacient d'Instituts Odontològics?


    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.