Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

02/04/2024 | Blog

IO patrocinador Força Lleida

Instituts Odontològics participa com a patrocinador a la victòria del Força Lleida contra l’Estudiantes

Com a part de les accions d’implicació amb el teixit social i esportiu de la ciutat, la clínica dental d’Instituts Odontològics a Lleida va patrocinar el 16 de febrer el partit de la Lliga LEB Or de bàsquet entre el Força Lleida i l’Estudiantes de Madrid, que van guanyar els locals per 93 a 79 gràcies a l’impuls d’una afició que omplia el pavelló Espai Fruita Barris Nord.

IO va contribuir a la festa que es va viure durant tota la vetllada amb la col·locació d’un estand, la projecció de vídeos al marcador i a les tanques publicitàries i el repartiment de fulletons informatius. A més, la directora de la clínica i dues membres de l’equip professional van assistir-hi en directe.

La col·laboració amb el Força Lleida va començar, però, molt abans del partit, ja que els jugadors Đorđe Simeunović i Jaume Lobo van anar a la clínica ubicada al carrer Pi i Margall, 6, per conèixer-la i fer-se un diagnòstic de la boca. Aquesta visita va quedar enregistrada i va ser un dels vídeos que el públic del Barris Nord va poder veure durant el partit.

Simeunović i Lobo van conèixer la manera de fer d’IO, que es basa en la tecnologia més avançada, un ambient agradable i explicacions centrades en la cura activa de la boca. Als pacients se’ls acompanya al llarg de totes les etapes per assegurar una cura integral: prevenció, revisió, tractament, control i seguiment.

IO patrocinador Força Lleida

Atenció propera i transparència des del primer moment

L’atenció al pacient és important des que entra per la porta; així, la recepcionista s’encarrega de la rebuda, amb un tracte proper i càlid, i de proporcionar tota la informació necessària abans de la visita. El recorregut s’inicia amb una entrevista amb la directora de la clínica, amb qui el pacient comparteix les seves necessitats. A continuació, se li fa una radiografia de la boca per tal d’elaborar un diagnòstic complet.

La clínica disposa d’escàner CBCT, que permet obtenir imatges en 3D de la boca en aquells casos que ho requereixin. D’aquesta manera, es fan totes les proves necessàries en una sola visita, sense necessitat de desplaçament a un altre centre.

Al gabinet, l’odontòleg porta a terme l’exploració. Gràcies a la càmera intraoral, el pacient pot veure l’interior de la seva boca a la vegada que el metge li ofereix totes les explicacions necessàries.

El quadre mèdic d’IO té una àmplia experiència en totes les especialitats: implantologia, ortodòncia, estètica i odontologia conservadora. L’objectiu és oferir un servei d’alta qualitat en el qual preval l’atenció personalitzada, el tracte proper i la transparència en la informació sobre tots els tractaments.

En acabar la visita, la directora de la clínica fa la valoració de cada cas, d’acord amb el diagnòstic mèdic, i explica el detall del tractament integral, amb el pressupost corresponent.


Categories: Corporatiu

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts

    Ets pacient d'Instituts Odontològics?


    El responsable del tractament de les dades facilitades es Apollonia Topco, S.L.U. La finalitat del tractament és atendre a la teva sol·licitud d’informació i en cas que ho autoritzis, enviar-te informació sobre els nostres productes i/o serveis. La base legal del tractament és l’interès legítim en atendre a la teva sol·licitud i el consentiment facilitat per l’enviament de comunicacions comercials, si escau. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a: rgpd@ioa.es . També pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD). Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra  política de privacitat.