Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

14/03/2023 | Blog

IO a la Marató bp Castelló i als 10K FACSA Castelló

Com a part del nostre objectiu de fomentar els hàbits saludables, i en particular la pràctica de l’esport, hem col·laborat amb l’organització de la 13a Marató bp Castelló i la 10a edició de la carrera de 10.000 metres 10K FACSA Castelló, que aquest any ha reunit 3.200 atletes en un esdeveniment de gran implicació ciutadana.

La cura de la salut bucodental té molt a veure amb el benestar personal, i l’esport, especialment el que es desenvolupa en un context popular, repercuteix positivament al nostre organisme tant a nivell físic com mental. Per això, oferim als qui es van acostar a l’estand d’Instituts Odontològics a Expo-Marató una primera revisió i una higiene dental gratuïtes a la nostra clínica de Castelló.

Instituts Odontològics fomenta la salut bucodental a la Marató bp Castelló i als 10K FACSA Castelló

La fira del corredor es va ubicar al Pavelló Poliesportiu de la Universitat Jaume I (UJI) i va rebre la visita de més de 6.500 persones.

També ens vàrem implicar en les activitats lúdiques que es van desenvolupar a Expo-Marató, amb la col·locació d’un fotomatón i el sorteig de quatre raspalls de dents elèctrics a través de les nostres xarxes socials en col·laboració amb la Marató bp Castelló durant aquella setmana. A més, tots els atletes van rebre a la seva bossa de corredor un obsequi d’IO.

El balanç de l’experiència ha estat molt positiu, ja que la cursa de 10.000 metres va comptar amb 2.100 participants, i la marató, amb 1.100. El kenià Hillary Kiproech es va imposar a la primera, mentre que l’etíop Dadi Yami ho va fer a la segona. En categoria femenina, la ugandesa Joy Cheptoyek va vèncer a la 10K, i l’algeriana Amina Bettiche, a la marató.

Un dels fets destacats de la cita ha estat l’ampli nombre de països representats per atletes d’elit, que, entre altres fites, han aconseguit batre els rècords dels 10.000 metres a Alemanya i al Japó.

Entre les dades remarcables es troba també el miler de voluntàries i voluntaris encarregats de les tasques imprescindibles per al desenvolupament de la prova esportiva, com és el cas del repartiment de dorsals i bosses del corredor, control d’accessos i de trànsit, avituallament, coordinació a la sortida i la meta, o les activitats d’animació.

Consulta aquí la crònica de la Marató bp Castelló i els 10K FACSA Castelló


Categories: Castelló, Corporatiu

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts