Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

06/04/2022 | Blog

IO Castelló – «La nostra clínica de Castelló es caracteritza pel gran treball que desenvolupem a les especialitats d’ortodòncia i implantologia»

Ubicada a l’Av. Hermanos Bou, 35, al costat de l’antic solar del mercat dels dilluns, la clínica dental d’Instituts Odontològics a Castelló fa més de 15 anys que atén les necessitats en salut bucodental de la població. El tracte familiar, un equip de professionals de solvència contrastada, la millor tecnologia i el desenvolupament de tractaments personalitzats formen part de les seves virtuts. Parlem amb la direcció d’IO Castelló.

IO Castellón clínica

Des de quan té cura Instituts Odontològics de la salut bucodental dels veïns i veïnes de Castelló?

Vam obrir la clínica el 2 de maig del 2006, amb l’objectiu d’oferir un servei integral de salut bucodental. Consideràvem que a la ciutat calia un centre de referència per a l’atenció integral de les necessitats bucodentals de la població, i per això ens vam instal·lar aquí.

 

Quins valors diferencials aporta IO?

Som una gran família i ens agrada que els nostres pacients se’n sentin part. El tracte proper i personalitzat és una de les característiques que ens diferencien.

 

Quin és l’equip de professionals de la clínica?

Tenim un gran equip, que inclou una cirurgiana, una ortodoncista i tres doctores generalistes, cosa que ens permet desenvolupar totes les especialitats.

 

Amb quina tecnologia compteu?

A la nostra clínica disposem d’aparells d’ortopantomografia, que serveix per fer radiografies en dues dimensions i que fem de forma gratuïta a tots els nostres pacients en la primera visita per conèixer l’estat de la boca. També tenim aparells de radiografies periapicals i de telerradiografia, i hem establert convenis amb laboratoris de la zona per disposar, en els casos necessaris, de radiografies en tres dimensions o TAC dental.

 

Oferiu qualsevol tipus de tractament?

Sí. Duem a terme des de cirurgies per a la col·locació d’implants, endodòncies i periodòncies, fins a ortodòncies, tant la convencional com la invisible.

 

Quins són els tractaments més habituals?

En tractaments d’odontologia general, el més habitual són les obturacions i les endodòncies. Tot i això, la nostra clínica de Castelló es caracteritza, sobretot, pel gran treball que desenvolupem en les especialitats d’ortodòncia i implantologia.

Si ens centrem en ortodòncia, els pacients cada cop estan més interessats en tractaments d’ortodòncia invisible, ja que ofereix molt bons resultats. Pel que fa a implantologia, és una gran aliada dels nostres pacients. Cada cop són més els que prefereixen l’opció fixa a la removible, ja que és molt més còmoda.

 

Per què cal visitar el dentista de manera rutinària?

Les revisions periòdiques ens permeten detectar qualsevol problema, buscar-ne una solució com més aviat millor i, per tant, evitar patologies a llarg termini. Hem de cuidar les nostres dents perquè fan una feina fonamental per al nostre organisme.

 

Encara hi ha gent amb por de visitar el dentista?

La veritat és que a la gent no li agrada gaire anar al dentista, i sí, venen pacients amb molta por. Precisament per això és important fer revisions periòdiques; així evitem que els petits problemes acabin sent més greus.

 

Quins avantatges tenen els pacients d’Instituts Odontològics a l’hora de pagar els tractaments?

Ens adaptem a les necessitats de cada pacient i a la seva disponibilitat econòmica. Oferim el pagament fraccionat sense interessos, i això aporta molta tranquil·litat per la comoditat que suposa.

 

La gent és conscient de la importància dels bons hàbits d’higiene bucodental?

La realitat és que encara hi ha molta gent que no n’és conscient, per això és tan important oferir informació tant dels tractaments com de les bones pràctiques preventives. El diagnòstic precoç és fonamental, fer les revisions almenys una vegada a l’any ens ajuda a detectar problemes i a solucionar-los.

A Instituts Odontològics, la primera visita és gratuïta, de manera que qualsevol persona que tingui dubtes sobre algun aspecte de la seva salut bucodental ens pot consultar sense cap compromís.


Categories: Castelló

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts