Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

26/08/2022 | Blog

IO Calella: Pacients recomanats pels seus familiars

Malgrat que portem poc temps a Calella, molts nous pacients venen recomanats pels seus familiars

Des de maig de 2021, Instituts Odontològics té cura de la salut bucodental dels veïns i veïnes de Calella a la clínica ubicada al C/de l’Església, 309. “Busquem la proximitat, el tracte proper i la transparència amb els nostres pacients”, explica Alexandra Rodríguez, la directora, amb qui parlem per conèixer millor les instal·lacions, els tractaments que ofereixen i l’acollida per part de la població.

Entrevista clínica dental Calella

Com millora Instituts Odontològics la salut bucodental dels veïns i veïnes de Calella?

La clínica de Calella va obrir el maig del 2021 amb l’objectiu d’oferir un servei integral pel que fa a salut bucodental. El que l’equip busca és un tracte proper i de transparència amb el pacient, que senti que anar al dentista és normal i necessari i ho agafi com a hàbit.

La gent del poble mostra predisposició a cuidar-se la dentadura?

Cada cop veiem més interès. Venen pacients amb la boca en molt mal estat, però amb moltes ganes de posar-hi solució. També tenim moltes famílies que ens porten els seus fills per prevenir l’aparició de problemes en un futur.

Què es troben a la clínica? Amb quin equip humà compteu?

Disposem d´un equip amb molts anys d´experiència, que es preocupa pel pacient en tots els aspectes. Comptem amb dues odontòlogues generals, una higienista, un cirurgià, un prostodoncista i una ortodoncista. Gràcies a ells, podem fer tota mena de tractaments integrals des de la pròpia clínica.

Amb quins equips tecnològics està equipada la clínica?

Pel que fa a la nostra tecnologia, disposem d’equips d’última generació, com ara aparells d’ortopantomografia, telerradiografia, radiografia periapical i càmera intraoral. D’aquesta manera, podem fer diagnòstics molt precisos dels nostres pacients. A més, comptem amb làmpades per fer emblanquiments estètics. La sort de formar part d’un grup tan potent com Instituts Odontològics és que els professionals sempre estem formant-nos i els equips tecnològics s’actualitzen de manera contínua per oferir el millor al pacient.

Quins són els motius principals de les consultes que us arriben a la clínica?

Una de les principals necessitats que detectem diàriament és millorar el coneixement sobre la salut bucodental entre els més joves. No se’ns ensenya des de petits a raspallar-nos bé les dents i això repercuteix a la llarga. És per això que donem molta importància a les higienes anuals, en què la nostra higienista informa el pacient sobre la manera adequada de raspallar-se. També ens trobem una gran necessitat de tractaments periodontals, relacionats amb les genives i teixits que envolten les dents. A la llarga, si no reben el tractament adequat, aquests problemes poden derivar en la pèrdua de peces dentals.

Quina importància té establir com a hàbit la visita rutinària al dentista?

És molt important! Anar al dentista hauria de ser com anar a la revisió de qualsevol altra especialitat. Aquestes revisions ens ajuden a prevenir malalties que, detectades a temps, evitem que es converteixin en un problema. A més, trobar-nos a gust amb la nostra salut bucodental és fonamental per al nostre benestar personal.

Els pacients són conscients de la necessitat d’uns bons hàbits d’higiene bucodental?

Anem millorant, però costa canviar els hàbits que tenim establerts. Per exemple, no se’ns ensenya a raspallar-nos bé les dents. Per sort, cada cop més pares porten els seus fills al dentista des de petits, i això ens permet ensenyar-los a utilitzar el raspall de la manera correcta.

Us trobeu amb gent a qui li fa por anar al dentista?

Continua sent molt habitual. Nosaltres creiem que la por es produeix per un desconeixement, així que donem al pacient tota la informació possible sobre el tractament a realitzar, fins i tot mostrant el material que farem servir, i preparem una visita prèvia amb l’especialista per a una primera presa de contacte. A més, a Instituts Odontològics oferim la sedació conscient per a qui ho desitgi i ho necessiti.

Quin valor doneu a la confiança en la relació amb els pacients?

És el factor més important a l’hora de triar un dentista. Estem parlant de salut. Et pots guiar pel preu en algun moment, però el que fa que posis la boca a les mans d’un dentista és la confiança que et transmet.

La proximitat i el tracte proper són factors que cal tenir en compte quan escollim dentista?

Sens dubte. Acudir al dentista pot no ser agradable per a algunes persones. Des del nostre equip, busquem la proximitat, el tracte proper i la transparència amb cadascuna. És per això que, encara que portem poc temps a Calella, molts nous pacients venen recomanats pels seus familiars. Això, a més de per la gran feina del nostre equip mèdic, és gràcies a la confiança que els transmetem.

Els pacients d’Instituts Odontològics a Calella tenen facilitats en les condicions de pagament?

Per suposat. Sempre ens adaptem a les necessitats de cada pacient. Oferim facilitats com el pagament fraccionat sense interessos, per tal que qualsevol persona pugui gaudir d’una bona salut bucodental.


Categories: Calella

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts