Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

14/11/2022 | Blog

Instituts Odontològics consolida la presència a Catalunya amb 28 clíniques dentals

 

  • La companyia reforça el seu compromís social amb el suport a iniciatives com la Cursa de Bombers, Pedaleja x la Marató i la Carrera de la Mujer.
  • Amb l’arribada a Lleida, IO ofereix servei a les quatre províncies catalanes i ja suma 34 clíniques, amb presència també a Madrid, Saragossa, València i Castelló.

Instituts Odontològics consolida la seva presència a les quatre províncies catalanes amb la nova clínica dental de Lleida, alhora que reforça el seu compromís social mitjançant el patrocini d’esdeveniments populars com la Cursa de Bombers de Barcelona, Pedaleja x la Marató de TV3 i la Carrera de la Mujer de Barcelona i Saragossa. D’aquesta manera, la companyia continua desenvolupant un projecte basat en la qualitat assistencial i en l’arrelament al territori.

Amb la nova obertura, Instituts Odontològics arriba a les 34 clíniques dentals pròpies, 28 d’elles a Catalunya, dues a Madrid, dues a Saragossa, una a València i una altra a Castelló, amb una plantilla de més de 500 professionals que atenen uns 20.000 pacients nous cada any. Per garantir la millor atenció, enguany centra el esforços a renovar instal·lacions, incorporar les darreres innovacions tecnològiques en els tractaments i formar els seus professionals.

«La feina duta a terme el 2021, sota la nova propietat de la companyia, ens ha permès recuperar la normalitat i centrar-nos en el nostre objectiu primordial: oferir un servei excel·lent al pacient, amb un tracte proper i tractaments personalitzats», resumeix el director executiu, Roger Sobrepera. «Estem ben posicionats perquè oferim tots els tractaments necessaris per a la salut bucodental i comptem amb professionals i equips tecnològics de primer nivell».

Un dels principals valors afegits de la companyia és l’avantatge que suposa per a cada centre formar part d’una xarxa potent sense haver de renunciar al seu caràcter local. «El vincle amb el territori per a nosaltres és fonamental. Volem ser la clínica de referència del poble i del barri, la proximitat és imprescindible per fidelitzar pacients. No volem ser el dentista que et fa un tractament puntual, sinó professionals de confiança a qui consultar sempre que calgui», assenyala Roger Sobrepera.

Per reforçar aquest vincle amb el territori, Instituts Odontològics posa una atenció especial a la seva responsabilitat social corporativa. És per això que es compromet amb iniciatives socials, lúdiques i solidàries, que posen l’accent en el benestar personal i que reverteixen en la millora de les condicions de vida de diferents col·lectius, com és el cas de la Carrera de la Mujer, en benefici de la igualtat i, especialment, de les dones que lluiten contra el càncer; Pedaleja x la Marató, que enguany destina la recaptació a la sensibilització i divulgació de la salut cardiovascular; o la Cursa de Bombers, que té entre els seus objectius el suport a projectes que treballen contra la injustícia social.

Veure la notícia.


Categories: Corporatiu

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts