Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

29/06/2022 | Blog

Incorporem escàners intraorals a les nostres clíniques per guanyar comoditat, precisió i rapidesa

 

La satisfacció dels pacients odontològics comença per la comoditat en els tractaments. La tecnologia avança, i invertir en nous equips fa possible no només que la visita al dentista sigui una experiència cada cop més agradable, sinó que també facilita la feina als professionals i, per tant, contribueix a l’excel·lència en l’atenció mèdica.

Per què dedicar diverses sessions a una operació que, si es disposa de les eines adequades, es pot resoldre en tan sols uns minuts amb una precisió absoluta? Comoditat, eficàcia i rapidesa és el que proporciona el nou escàner intraoral que hem incorporat a les nostres clíniques. Gràcies a les prestacions que ofereix, podem dissenyar pròtesis dentals i aparells d’ortodòncia amb una exploració ràpida de la boca, que pren les mides exactes i que no suposa cap molèstia.

 

escaner intraoral Carestream dental

Les característiques del nou escàner intraoral

L’escàner CS 3800 de la marca Carestream Dental ofereix avantatges molt significatius:

  • És sense fils, cosa que proporciona una gran llibertat de moviments.
  • És un dels aparells més lleugers i compactes del mercat.
  • Aporta un camp de visió ampli i profund de la boca, de manera que l’exploració és ràpida i precisa. L’escàner captura tots els detalls necessaris, fins i tot de les zones amb més dificultats d’accés.
  • El disseny ergonòmic fa possible una experiència d’ús del tot satisfactòria tant per al dentista com per al pacient.

 

Disseny de pròtesis dentals en una sola visita

La manera tradicional de treballar per fer una pròtesi requereix diverses visites al dentista: una primera en què es prenen les mides de la boca, una segona per comprovar que la pròtesi provisional encaixa bé i, com a mínim, una tercera cita per provar la pròtesi definitiva. Amb l’escàner, ens estalviem els passos intermedis i l’operació de mesurament de les arcades es completa en uns pocs segons. Les dades capturades es transmeten a un ordinador, i amb el software 3D específic els especialistes dissenyen la pròtesi final a partir de la representació digital exacta de la boca. Un cop fabricada, ja només caldrà ajustar-la al pacient.

 

Comoditat màxima en els tractaments d’ortodòncia

mejor experiencia para el paciente

En el cas dels tractaments d’ortodòncia, els avantatges en comoditat, precisió i rapidesa són els mateixos. L’escàner obté la imatge de l’estat actual de les dents, i amb el software de disseny es treballen les propostes d’alineadors. No només això, sinó que el pacient pot veure una reproducció virtual de com quedarà la seva boca un cop finalitzat el tractament.

D’altra banda, el guany en comoditat és molt important. Amb el procediment tradicional, per dissenyar els alineadors cal preparar un motllo de les arcades amb silicona o alginat, un material d’assecament ràpid fet amb algues marines. Malgrat que la tècnica ha avançat molt i, per tant, les molèsties són mínimes, es tracta d’un procediment físic que requereix la màxima col·laboració del pacient per evitar moviments que puguin afectar les mides del motllo. Per fer-lo, és inevitable que la persona s’hagi d’estar una estona amb la boca oberta per recobrir les arcades amb la pasta d’alginat, fins que s’asseca i es pot retirar. L’escàner substitueix tota aquesta operació per una exploració ràpida i còmoda de la boca.

 

A Instituts Odontològics invertim contínuament en nous equips tecnològics que, en mans dels millors professionals, ens ajudin a mantenir el nostre compromís de qualitat i benestar amb els pacients.

 

Veure la notícia a la web de La Vanguardia

Descarregar notícia en la versió impresa de La Vanguardia


Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts