Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

27/12/2023 | Blog

Finalitza la 19a edició de la Cursa de la Dona

Des d’Instituts Odontològics, volem felicitar l’organització de la Cursa de la Dona per l’èxit de la 19a edició del circuit que, a les nou ciutats on s’ha desenvolupat el 2023, ha congregat més de 108.000 corredores i ha aconseguit recaptar gairebé 190.000 euros per a causes solidàries en la lluita contra el càncer, combatre la violència de gènere i les desigualtats que afecten dones i menors.

De les nou curses, hem participat com a patrocinador en les celebrades a València, Madrid, Saragossa i Barcelona, les ciutats que compten amb clíniques dentals IO. En cadascuna de les ocasions, instal·lem el nostre estand a les fires paral·leles, amb activitats pensades especialment per a les corredores. Una de les atraccions que ha atret més atenció a les quatre ciutats és el fotomató on invitàvem les visitants a lluir el seu millor somriure.

 

A les 37 clíniques d’Instituts Odontològics, fomentem el valor de la salut bucodental com a element clau en el benestar de les persones. Un estat d’ànim favorable repercuteix en més activitat física i en les ganes de formar part d’iniciatives col·lectives com la Cursa de la Dona, que té entre els objectius el foment de l’esport com a hàbit saludable entre les dones de totes les edats.

Estem molt satisfets per aportar el nostre gra de sorra en la millora de les condicions de vida de les persones que, gràcies a l’aportació de la Cursa de la Dona, rebran l’ajuda solidària d’entitats com la Asociación Española Contra el Cáncer, Wanawake Mujer, Pulseras Rosas i Clara Campoamor, entre d’altres.


Categories: Corporatiu

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts