Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

29/11/2023 | Blog

Facetes dentals, la teva solució per a un somriure bonic

Les facetes són una eina molt eficaç per a dissenyar somriures bonics i solucionar les deficiències estètiques de les dents, perquè et sentis còmode amb la teva boca. Amb més de 30 anys d’experiència, a Instituts Odontològics posem a la teva disposició una trentena de clíniques dentals pròpies amb els millors professionals i la tecnologia més avançada, tot per a la teva salut bucal i el teu benestar.

Què són les facetes dentals?

Són pròtesis dissenyades a mida que, una vegada adherides a la superfície de la dent original, permeten modificar-ne la mida, el color, la forma o la posició. Les facetes milloren l’estètica del teu somriure amb materials que imiten a la perfecció la forma i el color d’una dent natural.

Per a quins tipus de defectes són recomanables?

Les facetes són la millor opció per a tractar afeccions com el desgast, la irregularitat en la forma, el diastema o les taques que no desapareixen amb l’emblanquiment. Amb aquest tractament també es poden corregir problemes de pigmentació o pèrdua de brillantor.

Com es col·loquen les facetes?

Cada peça s’adhereix a la dent amb una resina especial, i es poden col·locar diverses en una sola visita.

De quin material estan fetes?

Hi ha dos tipus de facetes dentals: de compòsit (el mateix material amb el qual es fan els empastaments) o de materials ceràmics, que imiten a la perfecció el color de la dent natural.

 

Com s’han de cuidar?

Per evitar el risc que les facetes es desenganxin o es trenquin, s’ha d’evitar mossegar-se les ungles i no utilitzar les dents per obrir o sostenir objectes. És important tenir cura en mastegar aliments durs com nous, ametlles o fins i tot entrepans, i cal tenir cura amb productes enganxosos com xiclets.

En el cas de les facetes de compòsit, hi ha aliments com el cafè, la xocolata, el vi negre i algunes salses i refrescos que poden afectar el seu color.

Si pateixes bruxisme i reixes les dents a la nit, és convenient protegir les facetes amb una fèrula.

I, és clar, no has d’oblidar la higiene bucal. Renta’t les dents després de cada àpat i usa fil dental. Per acabar, recorda fer-te almenys una revisió dental a l’any.

 

El nostre consell és que et posis en mans de professionals acreditats, com els que tens a la teva disposició a Instituts Odontològics, especialistes en facetes dentals.

Obté informació i sol·licita una cita a www.ioa.es o trucant al 900 131 002.”

Escoltar consell a la ràdio


Categories: Facetes dentals

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts