Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

11/11/2022 | Blog

Experiència, tecnologia i proximitat per a ser referència dental de les famílies valencianes

Experiència i professionalitat, la millor tecnologia per a abordar la salut bucodental de manera integral i un tracte pròxim que la converteix en referent per a les famílies valencianes. Aquestes són les tres característiques principals de la clínica dental d’Instituts Odontològics (IO) a València –Gran Via Marquès del Túria, 37–, on equip humà i tecnològic s’alien en l’objectiu de fer de la salut dental el primer pas per a aconseguir el benestar personal.

Una boca saludable és determinant per a trobar-nos bé, per això en Instituts Odontològics posen tota l’obstinació a transmetre la importància de la prevenció i inverteixen en els professionals i en les innovacions tecnològiques perquè en les seves clíniques –34 a Espanya– els pacients se sentin còmodes i assegurances. A València, l’antiguitat de l’equip mèdic aporta la confiança i la relació pròxima que qualsevol persona espera a l’hora de sotmetre’s a un tractament odontològic.

La confiança és un element clau quan es tracta de posar la cura de la boca de la nostra família en mans del dentista. Però de poc serveix aquesta confiança, si l’atenció professional no va acompanyada dels recursos materials necessaris per a dur-la a terme i assegurar la salut bucodental.

La clínica de IO València disposa de professionals mèdics de totes les especialitats: endodòncia, ortodòncia, odontologia general, implantologia i periodòncia, la qual cosa permet desenvolupar tot tipus de tractaments, incloent-hi ortodòncia convencional i invisible, odontopediatria, cirurgia maxil·lofacial, pròtesis dentals, implants de càrrega immediata, emblanquiment, etc., sense dependència de centres externs.

IO Valencia

Òbviament, això és possible gràcies també a la tecnologia. La clínica està equipada amb aparells d’ortopantomografia, per a radiografies en dues dimensions; aparells de radiografies periapicals i de teleradiografia; i ha establert convenis amb laboratoris de la zona per a disposar de TAC dental, en els casos necessaris. A més, compta amb cambra intraoral, que permet veure l’estat de la boca en una primera revisió i que el pacient pugui veure imatges reals d’aquesta al moment.

En Instituts Odontològics posen molta atenció en la prevenció com la millor manera de mantenir una boca saludable, per això el principal tractament que segueixen els seus pacients són les revisions rutinàries.

Quan és necessari dur a terme tractaments més complexos s’adapten a la situació de cada pacient i a la seva disponibilitat econòmica. Ofereixen facilitats com el pagament fraccionat sense interessos. A més, la primera visita és gratuïta, de manera que qualsevol persona que tingui dubtes sobre algun aspecte de la seva salut bucodental pot acostar-se a la clínica de València o demanar cita a través de la pàgina web o trucant al 900 131 002, sense cap mena de compromís.

Veure notícia en pdf


Categories: València

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts