Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

17/01/2024 | Blog

Entrevista directora IO Saragossa Centre

“Cal anar al dentista com a mínim una vegada a l’any per confirmar que la nostra boca està realment sana”

Susana Rodríguez és la directora de la nova clínica dental que hem inaugurat a Saragossa, al cèntric carrer del Coso, el nostre tercer centre a la capital aragonesa i també el tercer que hem obert aquest any després de Reus (Catalunya) i Pamplona (Navarra). Rodríguez és graduada en Dret per la Universitat de Saragossa i té formació complementària en gestió de persones i empreses, a més de diversos anys d’experiència dirigint clíniques. Després d’IO Zambrano i IO Sagasta, IO Saragossa Centre és el seu nou repte professional. A continuació, compartim l’entrevista que li va fer el diari Heraldo de Aragón amb motiu de la inauguració:

 

“Com valora l’acollida dels veïns després de l’obertura del seu nou centre a la capital aragonesa?”

La resposta, tant dels veïns com dels comerços del barri, ha estat molt bona. Estan molt contents que aquest local tan cèntric s’hagi rehabilitat i molts, de fet, ja s’han acostat a conèixer-nos.

“Segons la seva experiència professional, quins són els principals errors que cometen els pacients en la cura de la seva salut bucodental?”

Existeix una falsa creença que, si no ens fa mal res, no és necessari fer-se una revisió de la boca. I és un gran error, ja que molts problemes es podrien evitar o mitigar amb una detecció a temps. Segons la meva experiència, cal anar a una clínica dental com a mínim una vegada a l’any per confirmar que realment tot està bé. Fer-se una revisió al dentista hauria de ser com fer-se-la en el metge de capçalera. La prevenció és fonamental quan parlem de salut bucodental i és un bàsic en els tractaments que apliquem als Instituts Odontològics.

“Per contra, quins aspectes creu que, en línies generals, sí que es compleixen adequadament per part dels seus pacients?”

Destacaria, i és molt important, que els nens tenen bons hàbits de salut bucodental gràcies a una bona pedagogia per part dels seus pares, en alguns casos a causa del fet que ells no els van tenir en la seva infància i van patir problemes associats, com les càries. Veiem que el raspallat de les dents després de cada àpat es compleix i que les visites al dentista dels més joves tenen una freqüència, en general, adequada.

 

“Les clíniques dels Instituts Odontològics a Saragossa som referents, sobretot, en implantologia i noves tècniques d’ortodòncia”

 

“Amb quin equip de professionals compta la nova clínica de Saragossa?”

Disposem d’un equip experimentat i que cobreix totes les especialitats: implantologia, estètica dental, ortodòncia i periodòncia, entre d’altres. A ells i elles se’ls uneix el magnífic personal de recepció, a més de professionals higienistes. Estic encantada!

“La seva marca disposa de dos centres més a la ciutat que fa anys que cuiden de la salut bucodental dels saragossans, quin tipus de tractaments són els més sol·licitats?”

Les nostres clíniques de la ciutat són referents en implantologia, l’especialitat en la qual més destaquem. També estem creixent molt en la implementació de noves tècniques d’alineadors d’ortodòncia, que dissenyem amb un innovador escàner intraoral.

“Parlant de tecnologia, quines incorporen i com afecta l’experiència del pacient?”

Les clíniques dels Instituts Odontològics compten amb la tecnologia més puntera per a l’aplicació dels nostres tractaments, incloent-hi escàners, càmeres intraorals i tacs. L’ús dels escàners, per exemple, ens permet dissenyar pròtesis dentals i aparells d’ortodòncia amb les mesures exactes. Al pacient li facilita obtenir un tractament òptim, que, en comparació amb el mètode convencional, requereix menys visites a una clínica i li permet evitar procediments més incòmodes, com la presa de mesures amb motlles dentals. Estalvia en temps, guanya en comoditat i, a més, pot veure una reproducció virtual de com quedarà la seva boca un cop finalitzat el tractament.

 

“El tracte proper, empàtic i respectuós per part dels professionals és un valor afegit que aprecien molt els nostres pacients”

 

Patrocinen el circuit nacional de la Carrera de la Dona, el recorregut per Saragossa va tenir lloc el passat diumenge 22 d’octubre. Podria detallar-nos més sobre el compromís social de la seva marca?”

Així és, col·laborem amb la Carrera de la Dona per posar el nostre gra de sorra en la lluita contra el càncer de mama, a més de per promocionar els hàbits saludables vinculats a l’esport. 13.000 dones van participar en la carrera de Saragossa. Va ser tot un èxit! També promovem l’educació mitjançant un conveni amb el Centre de Formació Professional Valle de Tena, en virtut del qual futurs professionals de la salut bucodental realitzen les seves pràctiques a les nostres clíniques de la ciutat. A més, facilitem l’accés dels joves aragonesos a tractaments de salut bucodental gràcies a la nostra participació en el programa Carné Jove Europeu de l’Institut Aragonès de la Joventut. Són només alguns exemples del nostre compromís amb la societat.

“Què diferencia les clíniques dels Instituts Odontològics de les altres?”

L’equip humà que hi ha darrere. Sé que pot sonar tòpic, però realment el tracte proper, empàtic i respectuós és un valor afegit, i alguna cosa que aprecien molt els nostres pacients. Intentem que se sentin com a casa durant totes les etapes del tractament i també d’evitar aquesta por al dentista que continua havent-hi en algunes persones.

 

Es pot consultar l’entrevista original del diari Heraldo de Aragón en el següent enllaç: “Hay que ir al dentista mínimo una vez al año para confirmar que nuestra boca está realmente sana”


Categories: Clíniques, Saragossa

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts