Telèfon gratuït
atenció al pacient

900 131 002

TRUCA GRATIS

Primera cita gratis

23/02/2023 | Blog

El benestar dels pacients com a prioritat principal

 

La nostra prioritat és el benestar total de les persones que es posen a les nostres mans. Per aconseguir-ho, ens valem de la tecnologia més avançada, l’ambient confortable que es respira a les nostres instal·lacions i la total transparència, amb explicacions clares i detallades, centrades en la cura activa de la boca. A Instituts Odontològics acompanyem els pacients durant totes les etapes dels serveis que oferim, per tal d’assegurar una cura integral: començant per la prevenció, continuant amb les revisions, al llarg dels tractaments, fent un control exhaustiu dels avenços, i amb el seguiment constant de cada cas.

Disposem d’un ampli quadre mèdic, amb professionalitat contrastada, i que compta amb experiència comprovable en totes les especialitats que oferim a les nostres clíniques: implantologia, ortodòncia, estètica i odontologia general. Els nostres professionals són la principal garantia per a un servei d’alta qualitat en què preval l’atenció personalitzada, el tracte pròxim i la transparència de la informació sobre els tractaments.

En conclusió, tots els qui formem part de la família Instituts Odontològics complim una única missió: promoure la cura activa de la salut bucodental com a pilar de benestar de les persones.


Categories: Corporatiu

Deixa’ns les teves dades i et trucarem nosaltres directament

  • Opcions de finançament
  • Garantia de satisfacció
  • Odontòlegs experts